Terug naar Voortaan proefabonnementen in App Store: probeer deze apps gratis uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Voortaan proefabonnementen in App Store: probeer deze apps gratis uit

Door Laura Grootaarts12 januari 2018 10:572 min. leestijd0

Apple heeft sinds iOS 11 de App Store de laatste flink overhoop gegooid zodat apps veel meer opvallen. Nu is er weer iets nieuws: gratis proef-abonnementen op apps.

Gratis proefabonnement app afsluiten

Het gebeurt steeds vaker dat apps werken op basis van een abonnement. Je downloadt de app dan meestal gratis, maar om er volledig gebruik van te kunnen maken, betaal je periodiek een bedrag. Nieuw in de App Store is dat je een gratis proefabonnement kunt afsluiten, om te kijken of een abonnement wel echt bij je past. Eerder kon je ook al gratis abo’s uitproberen, maar dat gebeurde dan vanuit de app – en niet al direct vanuit de App Store.

In de Amerikaanse App Store zijn de proefabonnementen netjes ondergebracht op één centrale plek, op het tabblad Apps. In de Nederlandse App Store is dat helaas (nog) niet het geval. Toch is er al een aantal apps waarop je een voordeelabonnement kunt afsluiten. Op dit moment kun je de volgende apps gratis uitproberen:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Om apps met een gratis voordeelabonnement af te sluiten, tik je in de App Store op ‘Probeer gratis’. Je krijgt dan een scherm met details en van hieruit kun je de app installeren en je erop abonneren.

Voordeelabonnementen App Storegratis proefabonnement app

Proefabonnement annuleren

Wil je je proefabonnement annuleren? Apple stuurt je een mail met daarin een link en als je daarop klikt, kun je annuleren. Heb je de mail per ongeluk weggegooid, dan kan het ook nog op de volgende manier:

  • Open de app Instellingen en tik bovenaan op je naam.
  • Tik op iTunes en App Store en vervolgens op je Apple ID en ‘Toon Apple ID’.
  • Ga naar ‘Abonnementen’ en tik op de ‘Annuleer proefabonnement’.

Steeds meer verbeteringen in de App Store

Apple heeft met iOS 11 grote veranderingen doorgevoerd in de App Store. Zo is er een compleet nieuwe indeling waarbij games en overige apps van elkaar gescheiden zijn. En nog steeds zijn wordt er druk gewerkt aan verbeteringen. Zo tref je sinds deze week ook apps aan die je nog niet kunt downloaden, maar die wel al te pre-orderen zijn.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar