Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Officieel: Apple presenteert op 12 september de iPhone 2018

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
Apple event 12 september


Lees verder na de advertentie

We hadden het al verwacht, en nu weten we het zeker! De keynote van Apple vindt plaats op woensdag 12 september 19.00 uur (Nederlandse tijd), zo blijkt uit de officiële uitnodiging die Apple zojuist de deur uit heeft gedaan. Het event speelt zich af in het Steve Jobs Theater, op de Apple Campus.

iPhone 2018

We verwachten dit jaar niet een, niet twee , maar drie nieuwe iPhone-modellen. Het gaat om te beginnen om twee toestellen met een oled-scherm en een dubbele camera, met een schermdiagonaal van respectievelijk 5,8 en 6,5 inch. Daarnaast verschijnt er een tussenmaat iPhone met een lcd-scherm en een enkele camera, die wat goedkoper is. Wat de toestellen met elkaar gemeen lijken te hebben, is dat ze alle drie sprekend op de iPhone X van vorig jaar lijken. Dat wil zeggen: een voorkant die één en al scherm is, met zeer smalle randen eromheen. De thuisknop vervalt: de toestellen zijn uitgerust met Face ID.

Apple Keynote september 2018

De iPhone 2018 gaat er ongetwijfeld met de hoofdrol vandoor, maar er is meer! Zo mogen we en iPad Pro 2018 verwachten. Ook die lijkt op de iPhone X, en dus veel minder op alle eerdere iPads. Daarnaast verwachten we onder meer een nieuwe Apple Watch. Deze heeft een groter scherm dan alle eerdere versies. Ook zal Apple tijdens de keynote bekendmaken wanneer iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5 en tvOS 12 voor iedereen te downloaden zijn.


kooptip