Terug naar Gelekt: dit zijn de nieuwe lederen Apple Watch-bandjes
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gelekt: dit zijn de nieuwe lederen Apple Watch-bandjes

Door Laura Grootaarts28 mei 2020 12:231 min. leestijd0

Apple brengt binnenkort nieuwe lederen horlogebandjes uit voor de Apple Watch. De bandjes liggen waarschijnlijk volgende maand in de winkel, maar nu al zijn er foto’s gelekt via onder mee Reddit en 9to5Mac.

Nieuwe Apple Watch-bandjes van leer⌚️

Apple Watch bandjes

De nieuwe bandjes hebben een ander ontwerp dan eerdere lederen bandjes. De ribbels lopen niet meer helemaal tot de rand van het bandje en lijken onderling wat verder van elkaar verwijderd te zijn. Het bandje oogt daardoor wat meer ademend dan zijn voorganger. Het zou ook goed kunnen dat de bandjes wat beter tegen water kunnen. Al met al geven de nieuwe lederen bandjes een wat sportievere indruk dan de huidige bandjes van dit materiaal.

Apple Watch bandje kleuraccent

Nieuw zijn ook de kleuren, waaronder blauw en rood. Een leuk detail is het kleuraccent aan de zijkant van sommige van de bandjes. Vorige week bracht Apple ook al twee nieuwe sportbandjes uit die matchen bij de nieuwe Pride-wijzerplaten van de Apple Watch. Het zou goed kunnen dat Apple deze nieuwe bandjes introduceert rondom de WWDC. Die begint dit jaar op 22 juni en is volledig online. Apple vertelt ons dan meer over de nieuwe besturingssystemen, waaronder watchOS 7.

Apple Watch bandjes 2020

iCreate 121
iCreate 121

Bron: 9to5Mac

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar