Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Gelekt: dit zijn de nieuwe lederen Apple Watch-bandjes

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch bandjes 2020


Lees verder na de advertentie

Apple brengt binnenkort nieuwe lederen horlogebandjes uit voor de Apple Watch. De bandjes liggen waarschijnlijk volgende maand in de winkel, maar nu al zijn er foto’s gelekt via onder mee Reddit en 9to5Mac.

Nieuwe Apple Watch-bandjes van leer⌚️

Apple Watch bandjes

De nieuwe bandjes hebben een ander ontwerp dan eerdere lederen bandjes. De ribbels lopen niet meer helemaal tot de rand van het bandje en lijken onderling wat verder van elkaar verwijderd te zijn. Het bandje oogt daardoor wat meer ademend dan zijn voorganger. Het zou ook goed kunnen dat de bandjes wat beter tegen water kunnen. Al met al geven de nieuwe lederen bandjes een wat sportievere indruk dan de huidige bandjes van dit materiaal.

Apple Watch bandje kleuraccent


kooptip

Nieuw zijn ook de kleuren, waaronder blauw en rood. Een leuk detail is het kleuraccent aan de zijkant van sommige van de bandjes. Vorige week bracht Apple ook al twee nieuwe sportbandjes uit die matchen bij de nieuwe Pride-wijzerplaten van de Apple Watch. Het zou goed kunnen dat Apple deze nieuwe bandjes introduceert rondom de WWDC. Die begint dit jaar op 22 juni en is volledig online. Apple vertelt ons dan meer over de nieuwe besturingssystemen, waaronder watchOS 7.

Bron: 9to5Mac