Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Gerucht: ‘Er komen snel nieuwe Apple-producten aan’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Producten Concepten


Lees verder na de advertentie

Het is al bijna een maand geleden dat Apple’s WWDC 2020 plaatsvond. Tijdens deze eerste digitale versie van het evenement werden iOS 14, macOS Big Sur en andere software-updates aangekondigd. Nieuwe hardware schitterde door afwezigheid. Maar als we het Twitter-account L0vetodream mogen geloven, komen er alsnog op korte termijn nieuwe Apple-producten aan.

Apple producten klaar voor verzending

L0vetodream tweet in zijn typische glazen bollen-stijl: ‘Ik droom dat sommige producten klaar zijn voor verzending’. Over welke Apple-producten het precies gaat, is nog onduidelijk, maar er zijn een aantal logische kandidaten.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Apple zou op dit moment werken aan een nieuwe versie van de AirPods: dit keer geen oordopjes maar een over-ear koptelefoon. En dan zijn er ook nog de AirTags, Apple’s bluetooth tracker om al je waardevolle spullen mee te kunnen traceren. De Apple TV is na al die jaren ook wel aan een update toe.

Een andere optie is een vernieuwde iMac met Intel-processor, waarvan Apple-analist Ming-Chi Kuo zei dat deze in het derde kwartaal van dit jaar zou verschijnen – nog voor de iMac met de nieuwe Apple Silicon-chip later dit jaar. Het is onduidelijk of de Intel-iMac ook een nieuw ontwerp krijgt met smallere randen of dat dit is voorbehouden aan de Apple Silicon-iMac. Van de Mac met de nieuwe chip verwachten we overigens dat die tijdens een event wordt aangekondigd en niet zomaar tussendoor even.

Eerdere voorspellingen

De tweet van L0vetodream mag dan nogal ongeloofwaardig klinken, maar eerder bleek dit account het ook al bijzonder vaak bij het rechte eind te hebben. Zo voorspelde L0vetodream dit voorjaar de releasedatum van de iPhone SE en de iPad Pro en wist hij dat de nieuwe naam van macOS MacOS Big Sur zou zijn. Ook had hij vooraf al informatie over de nieuwe handenwasfunctie in watchOS 7 en Scribble in iPadOS 14.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!