Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Najaarsactie: het hele jaar iCreate voor maar 40 euro! (actie is voorbij)

Auteur: iCreate
6 reacties


Lees verder na de advertentie

Update 1 februari: onze najaarsactie is helaas voorbij. Natuurlijk kun je nog een gewoon iCreate-abonnement afsluiten. En … er komt op termijn weer een nieuwe actie. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Hieronder volgt het oorspronkelijke bericht.


Heb je een iPhone, iPad of Mac? Dan is iCreate hét tijdschrift voor jou. Het is ook het ideale moment om een (kortlopend) abonnement af te sluiten, want op dit moment is er een speciale najaarsactie! Voor slechts 40 euro ontvang je een jaar lang iCreate – en er zijn meer leuke acties.

Najaarsactie iCreate


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De feestdagen komen eraan, het perfecte moment om even tot rust te komen. Met een abonnement op iCreate pak je deze ook de rest van het jaar en als je dat nu doet, bezorg je jezelf veel voordeel. Dit zijn de mogelijkheden van de najaarsactie:

  • Kortlopend abonnement: 3x iCreate voor € 20
  • Jaarabonnement: 10x iCreate voor € 40
  • Abonnement van twee jaar: 20 x iCreate voor € 80

Profiteer snel van de Najaarsactie in onze webshop!

Over iCreate

Als Apple-liefhebber mag je iCreate eigenlijk niet missen. Elke uitgave van iCreate bevat 100 pagina’s met creatieve tips, boeiende artikelen en grondige besprekingen van de nieuwste Apple-producten. Met de vele nuttige workshops hebben je Mac, iPhone, iPad en Apple Watch straks geen geheimen meer voor jou. Natuurlijk wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan andere technologie-ontwikkelingen en randzaken rondom Apple.