Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

MacBook Pro 2021 duikt voor het eerst onder de 2000 euro

Auteur: Ward Edema
0 reacties
MacBook Pro 2021 aanbieding


Lees verder na de advertentie

De MacBook Pro 2021 is nog maar een paar maanden uit, maar de prijs zakt al flink. Dit is de beste MacBook Pro 2021 aanbieding.

14-inch en 16-inch MacBook Pro

Apple kondigde de nieuwste MacBook Pro in oktober aan. Hij heeft een totaal nieuw ontwerp, razendsnelle M1 Pro- en M1 Max-processors, een sterk verbeterd mini-led-scherm en allerlei aansluitingen die al sinds 2016 vermist werden.

De MacBook Pro 2021 is beschikbaar in twee formaten: 14-inch en 16-inch. Niet alleen het schermformaat verschilt bij deze modellen: er zitten ook verschillen in de accu, koeling, speakers en meer. Je leest meer over de verschillen in ons koopadvies: MacBook Pro 14-inch vs. 16-inch: onverwacht grote verschillen.

MacBook Pro 2021 aanbieding

De MacBook Pro 2021 heeft voor het eerst een interessante aanbieding. Het 14-inch instapmodel, met een 8-core M1 Pro-chip, 16 GB werkgeheugen en 512 GB opslag, is flink afgeprijsd.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De korting bedraagt dus maar liefst 250 euro: 11% van de originele prijs. Dat is opvallend, gezien dit model nog maar zo kort op de markt is.

Instapmodel, maar niet echt

Dit model van de MacBook Pro 2021 is ondanks z’n instapmodel-status al bijzonder capabel. De 8-core-uitvoering van de M1 Pro is zo’n 29% sneller dan de reguliere M1, en met 16 GB werkgeheugen ben je al behoorlijk toekomstproof. Bovendien heb je met 512 GB opslag niet snel de beruchte meldingen over een te volle schijf: wel zo prettig.

Ook handig is de Media Engine, waarmee videobewerking razendsnel gaat. Deze is net zo snel als in duurdere uitvoeringen van de MacBook Pro, dus videobewerkers leveren met het instapmodel niets in.

Wil je weten wat wij van de MacBook Pro vinden? Lees dan onze uitgebreide review.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!