Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws

Laatste kans: 10x iCreate + Netatmo Slimme Luchtkwaliteit Monitor voor € 89,90!

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
actie netatmo iCreate


Lees verder na de advertentie

Geen zin meer om maandelijks naar de winkel te rennen om de nieuwste iCreate in huis te halen? Neem dan een abonnement op iCreate en profiteer van een speciale actie! Met deze tijdelijke aanbieding ontvang je 10 uitgaven van iCreate voor maar € 89,90 en krijg je de Netatmo Slimme Luchtkwaliteit Monitor (ter waarde van € 99) cadeau! Deze actie loopt nog maar tot einde van het jaar. En overigens is de Netatmo op dit moment razend populair en op veel plekken uitverkocht. Dit is dus echt je laatste kans.

iCreate actie

In deze tijd van het thuiswerken is een gezonde omgeving thuis belangrijker dan ooit. Met de Netatmo Slimme Indoor Luchtkwaliteit Monitor weet je precies hoe gezond het bij jou is! De roségouden cilinder heeft vier sensoren en meet de luchtkwaliteit (op basis van CO2), vochtigheid, temperatuur en het geluidsniveau. Een ledje aan de voorkant en de app laten in één oogopslag zien hoe leefbaar het is in de kamer. Blauw staat voor uitstekend, bij geel en rood kun je er maar beter voor zorgen dat je iets aan de situatie verandert. En dan weet je ook wat je moet aanpassen, want de app van de Luchtkwaliteit Monitor geeft bij alle waardes een uitleg. Dit in combinatie met de HomeKit-ondersteuning maakt het de ideale thermometer voor in huis.

Profiteer dus snel van onze speciale abonnee-actie!

Over iCreate

iCreate is gemaakt voor de Apple-liefhebber. Elke uitgave bevat 100 pagina’s met creatieve tips, boeiende artikelen en grondige besprekingen van de nieuwste Apple-producten. Met de verschillende workshops haal je nog meer uit je Mac, iPhone, iPad en Apple Watch.


kooptip