Terug naar ‘iPhone SE Plus verschijnt volgend jaar, krijgt géén nieuw design’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone SE Plus verschijnt volgend jaar, krijgt géén nieuw design’

Door Laura Grootaarts28 oktober 2021 09:412 min. leestijd0

Komt er een nieuwe iPhone SE uit? Daar heeft het alle schijn van. De volgende iPhone SE verschijnt waarschijnlijk in 2022. Apple-kenner Ross Young claimt dat het toestel iPhone SE Plus gaat het heten, en weet nog meer details.

portretmodus iPhone SE

iPhone SE Plus 2022 geruchten

De huidige iPhone SE verscheen begin vorig jaar en mensen kijken nu al uit naar een nieuwe versie van Apple’s budget-model. Volgens Ross Young komt die er volgend jaar met de iPhone SE Plus. Ondanks de naam krijgt het toestel géén groter scherm – Plus-modellen hebben doorgaans een scherm van 5,5 inch. Waarschijnlijk ziet dit toestel hetzelfde uit als de huidige SE: het krijgt opnieuw het klassieke design met thuisknop en een 4,7-inch lcd-scherm. Dit ontwerp kennen we nog van de iPhone 8. Wat volgens Young wél nieuw is, is 5G-ondersteuning.

Daarna ook nog een iPhone SE 3

Vorige week waren er nog geruchten over een toekomstige iPhone SE 3 met een randloos scherm. Deze zou het design van de iPhone XR krijgen, maar geen Face ID. Touch ID (de vingerafdrukscanner) zou hierbij worden ingebouwd in de aan-/uit-knop van het toestel, net zoals op de iPad Air en de iPad mini. Zijn deze geruchten nu van tafel? Niet helemaal.

Young spreekt in zijn tweet niet alleen over de iPhone SE Plus die in 2022 moet verschijnen, maar inderdaad ook over een iPhone SE 3. Deze krijgt lcd-scherm van tussen de 5,7- en 6,1-inch. Mogelijk krijgt deze iPhone geen notch, maar een zogenaamd punch-hule design: hierbij ligt de camera verzonken in een gaatje in het scherm. Klinkt dat futuristisch? Klopt: deze SE hoef je niet te verwachten voor 2024.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar