Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Wordt dit het ontwerp van de iPhone 15?

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone 15 ontwerp


Lees verder na de advertentie

Dankzij gelekte renders krijgen we een steeds beter beeld van het iPhone 15 ontwerp: zo zou het eindproduct eruit kunnen zien!

Gelekte details

De afgelopen weken was het meerdere keren raak: eerst werden de allereerste iPhone 15 Pro renders gelekt, niet veel later kregen we de eerste foto te zien, en al snel kwamen ook renders van de andere iPhone 15-modellen naar buiten.

Maar hoewel we door al die beelden steeds beter weten wat we kunnen verwachten, was het plaatje nog niet compleet. Want hoe ziet de iPhone 15 er nou werkelijk uit als we alle renders, foto’s en geruchten over kleuren combineren? Daar heeft AppleInsider ons nu een antwoord op gegeven.

iPhone 15 ontwerp

In een reeks gedetailleerde renders zien we precies wat we volgens de laatste geruchten moeten verwachten van het iPhone 15 Pro ontwerp: subtiel gebogen randen, een breder camera-eiland, een nieuwe rode kleur, en aan de onderzijde een usb-c-poort.


kooptip

iPhone 15 Pro ontwerp

Van het eindresultaat worden we nogal hebberig – al kijken we niet uit naar de grote wiebel-factor die we verwachten met zo’n grote camera. Die grootte is echter niet voor niets: er wordt een sterk verbeterd camerasysteem verwacht met een gloednieuwe periscooplens. Deze kan tot 5x inzoomen – en volgens sommige geruchten zelfs tot 10x.

iPhone 15 release

Wanneer we de iPhone 15 daadwerkelijk te zien krijgen is officieel nog niet bekend, al kunnen we bijna met zekerheid zeggen dat het in september 2023 zal zijn. We verwachten dan vier nieuwe modellen te zien: de iPhone 15 (6,1 inch), iPhone 15 Plus (6,7 inch), iPhone 15 Pro (6,1 inch) en iPhone 15 Pro Max (6,7 inch).

iPhone 15 kleuren

Wil je tot september op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de iPhone 15? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: AppleInsider