Terug naar Wordt dit het ontwerp van de iPhone 15?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wordt dit het ontwerp van de iPhone 15?

Door Ward Edema3 maart 2023 10:092 min. leestijd0

Dankzij gelekte renders krijgen we een steeds beter beeld van het iPhone 15 ontwerp: zo zou het eindproduct eruit kunnen zien!

iPhone 15 ontwerp

Gelekte details

De afgelopen weken was het meerdere keren raak: eerst werden de allereerste iPhone 15 Pro renders gelekt, niet veel later kregen we de eerste foto te zien, en al snel kwamen ook renders van de andere iPhone 15-modellen naar buiten.

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Maar hoewel we door al die beelden steeds beter weten wat we kunnen verwachten, was het plaatje nog niet compleet. Want hoe ziet de iPhone 15 er nou werkelijk uit als we alle renders, foto’s en geruchten over kleuren combineren? Daar heeft AppleInsider ons nu een antwoord op gegeven.

iPhone 15 ontwerp

In een reeks gedetailleerde renders zien we precies wat we volgens de laatste geruchten moeten verwachten van het iPhone 15 Pro ontwerp: subtiel gebogen randen, een breder camera-eiland, een nieuwe rode kleur, en aan de onderzijde een usb-c-poort.

iPhone 15 Pro ontwerp

Van het eindresultaat worden we nogal hebberig – al kijken we niet uit naar de grote wiebel-factor die we verwachten met zo’n grote camera. Die grootte is echter niet voor niets: er wordt een sterk verbeterd camerasysteem verwacht met een gloednieuwe periscooplens. Deze kan tot 5x inzoomen – en volgens sommige geruchten zelfs tot 10x.

iPhone 15 release

Wanneer we de iPhone 15 daadwerkelijk te zien krijgen is officieel nog niet bekend, al kunnen we bijna met zekerheid zeggen dat het in september 2023 zal zijn. We verwachten dan vier nieuwe modellen te zien: de iPhone 15 (6,1 inch), iPhone 15 Plus (6,7 inch), iPhone 15 Pro (6,1 inch) en iPhone 15 Pro Max (6,7 inch).

iPhone 15 kleuren

Wil je tot september op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de iPhone 15? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: AppleInsider

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar