Terug naar Is dit de eerste foto van de iPhone 15?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Is dit de eerste foto van de iPhone 15?

Door Ward Edema17 februari 2023 11:252 min. leestijd0

Het is dé dag van iPhone 15-nieuws: nadat de eerste render is gelekt, is ook direct de eerste foto gedeeld door een Apple-leaker. Is dit de real deal?

iPhone 15 foto

iPhone 15 render

Je kunt vandaag niet om de iPhone 15 heen. Eerder vandaag deelden we al beelden van de eerste iPhone 15 render, en daar was heel wat nieuws op te zien. De behuizing krijgt afgeronde randen, veel dunnere schermranden en een knol van een camera.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Ook is te zien dat de iPhone 15 eindelijk de overstap maakt naar usb-c, en dat het eerdere gerucht over solid state-knoppen – die niet meer echt ‘klikken’ – blijkt te kloppen. Kortom: de iPhone 15 render geeft heel wat weg.

Eerste foto iPhone 15

Nu doet een andere Apple-leaker, Unknownz21, er nog een schepje bovenop. Hij deelde namelijk de eerste foto van de iPhone 15 (Pro). En hoewel het misschien nog érg vroeg is daarvoor – we verwachten de nieuwe iPhone immers pas in september – lijkt de foto nog echt te zijn ook.

iPhone 15 vs render

Op het plaatje zijn namelijk dezelfde afgeronde randen en usb-c-poort te zien als in de eerdere render. En leg je de render en de foto op elkaar, dan is duidelijk te zien dat ze overeenkomen. Opvallend is met name het gebruikte materiaal op de foto: Apple lijkt de switch te maken naar geborsteld staal of titanium, wat de iPhone 15 een heel andere look geeft. Bovendien zou dit voor véél minder vingerafdrukken zorgen dan het glanzende staal van de huidige iPhone 14 Pro (Max).

Meer over de iPhone 15

Met deze foto en de gelekte render krijgen we langzamerhand een goed beeld van wat we kunnen verwachten van het iPhone 15 design. En ook over de nieuwe functies weten we al heel wat: lees daarover meer in ons iPhone 15-dossier.

Wil je in het vervolg de laatste nieuwtjes over de iPhone 15 en andere Apple-producten direct in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Unknownz21 op Twitter

 

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar