Terug naar ‘iPhone 15 (Plus) verschijnt in deze frisse kleur – maar of je hem direct kunt kopen?’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 15 (Plus) verschijnt in deze frisse kleur – maar of je hem direct kunt kopen?’

Door Laura Grootaarts29 augustus 2023 08:242 min. leestijd0

Het zal niet lang meer duren voordat Apple de nieuwe iPhone 15 presenteert. In aanloop naar de onthulling van Apple’s nieuwste telefoon circuleren er steeds meer geruchten. Waaronder een gerucht over de nieuwe kleur van de instapmodellen: groen! Maar of je die meteen volgende maand al kunt bemachtigen, is nog maar de vraag …

iPhone 15 groen

iPhone 15 groen

Twee bekende Apple-lekkers, @MajinBuOfficial en @URedditor, schrijven op Twitter dat de iPhone 15 (Plus) verkrijgbaar zal zijn in groen. De ‘nieuwe’ iPhone 15 kleur zou nog wel het meest lijken op het pastellerige mintgroen dat we voor het laatst zagen op de iPhone 12 (mini).

Het is overigens nog niet zeker of de groene iPhone 15 (Plus) direct na de release in september te koop is. Apple lanceert ongeveer een halfjaar nadat de nieuwe iPhone verschijnt, een extra kleur, en volgens de leakers valt die eer dit keer te beurt aan de groene iPhone. Afgelopen maart verscheen er bijvoorbeeld een gele iPhone 14. Misschien zijn we mintgroene iPhone dus pas in het voorjaar van 2024.

Breed kleurenpalet

Andere kleurenopties die genoemd worden voor de iPhone 15 en iPhone 15 Plus zijn zwart, blauw, geel, oranje en roze. Apple maakt de standaard iPhones vaak ook beschikbaar in (PRODUCT)RED, een dieprode kleur. De opbrengst hiervan komt ten goede komt aan The Global Fund, een organisatie die strijdt tegen hiv/aids. Voor de iPhone 15 Pro (Max) worden wat meer zakelijke kleuren verwacht.

Apple presenteert de nieuwe iPhone 15-serie tijdens een event in september. De precieze datum is nog niet bekend, maar we verwachten dat dit op dinsdag 12 september zal zijn. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de iPhone 15, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Meer over de iPhone 15

Onze verwachten voor het iPhone-event
iPhone 15 krijgt langere kabel met één groot nadeel
Dit kan de actieknop van de iPhone 15 Pro

Bron: via MacRumors en 9to5Mac (afbeelding)

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar