Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘iPhone 13 op schema, verschijnt in september’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone met gekleurde achtergrond


Lees verder na de advertentie

Verschijnt de iPhone 13 dit jaar als vanouds weer in september? Zoals het er nu naar uitziet, ligt alles keurig op schema en mogen we de iPhone 13 release inderdaad weer verwachten in september.

Analisten van Wedbush hebben het gecheckt: volgens bronnen binnen Apple’s productieketen loopt alles nog helemaal volgens plan. Je mag de iPhone 13 release verwachten in de derde week van september. Het kan zijn dat sommige modellen worden doorgeschoven naar oktober, maar dat komt vaker voor.

iPhone 13 release september

Een iPhone 13 release in september klinkt als een open deur. Sinds de iPhone 5 uit 2012 is er namelijk ieder jaar ten minste één iPhone-model verschenen in september. Maar vorig jaar doorbrak Apple die traditie: de iPhone 12 en iPhone 12 Pro verschenen in oktober, de iPhone 12 mini en de iPhone 12 Pro Max zelfs pas in november. Dat had toen natuurlijk alles te maken met de pandemie. Veel fabrieken moesten van de ene op de andere dag hun deuren sluiten, waardoor de iPhone-release fikse vertraging opliep. Dit jaar zijn de fabrieken weer gewoon open.

Geruchten over de nieuwe iPhone 2021

Naar verwachting verschijnen er dit jaar wederom vier nieuwe iPhone-modellen. De Wedbush-analisten vermelden dat de iPhone 13 mogelijk tot 1 TB opslagcapaciteit krijg. Alle vier de nieuwe modellen zouden een LiDAR-scanner krijgen – Apple-kenner Ming-Chi Kuo zei eerder dat deze is voorbehouden aan de duurdere Pro-modellen. Uit eerdere geruchten over de iPhone 2021 blijkt dat deze een always-on scherm krijgt, plus een ProMotion-display en een verbeterde camera waarmee astrofotografie mogelijk is.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: MacRumors