Terug naar ‘iPhone 13 op schema, verschijnt in september’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 13 op schema, verschijnt in september’

Door Laura Grootaarts23 maart 2021 10:032 min. leestijd0

Verschijnt de iPhone 13 dit jaar als vanouds weer in september? Zoals het er nu naar uitziet, ligt alles keurig op schema en mogen we de iPhone 13 release inderdaad weer verwachten in september.

iPhone 13 release geruchten

Analisten van Wedbush hebben het gecheckt: volgens bronnen binnen Apple’s productieketen loopt alles nog helemaal volgens plan. Je mag de iPhone 13 release verwachten in de derde week van september. Het kan zijn dat sommige modellen worden doorgeschoven naar oktober, maar dat komt vaker voor.

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis!

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis!

Internet van Ziggo thuis? Ontvang dan tot €5 korting per maand en dubbele data!

iPhone 13 release september

Een iPhone 13 release in september klinkt als een open deur. Sinds de iPhone 5 uit 2012 is er namelijk ieder jaar ten minste één iPhone-model verschenen in september. Maar vorig jaar doorbrak Apple die traditie: de iPhone 12 en iPhone 12 Pro verschenen in oktober, de iPhone 12 mini en de iPhone 12 Pro Max zelfs pas in november. Dat had toen natuurlijk alles te maken met de pandemie. Veel fabrieken moesten van de ene op de andere dag hun deuren sluiten, waardoor de iPhone-release fikse vertraging opliep. Dit jaar zijn de fabrieken weer gewoon open.

Geruchten over de nieuwe iPhone 2021

Naar verwachting verschijnen er dit jaar wederom vier nieuwe iPhone-modellen. De Wedbush-analisten vermelden dat de iPhone 13 mogelijk tot 1 TB opslagcapaciteit krijg. Alle vier de nieuwe modellen zouden een LiDAR-scanner krijgen – Apple-kenner Ming-Chi Kuo zei eerder dat deze is voorbehouden aan de duurdere Pro-modellen. Uit eerdere geruchten over de iPhone 2021 blijkt dat deze een always-on scherm krijgt, plus een ProMotion-display en een verbeterde camera waarmee astrofotografie mogelijk is.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: MacRumors

 

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 13
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar