Terug naar iPhone 12-mallen laten zien hoe anders het nieuwe ontwerp is
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 12-mallen laten zien hoe anders het nieuwe ontwerp is

Door Laura Grootaarts15 juni 2020 09:502 min. leestijd0

Er zijn foto’s naar buiten gekomen van enkele iPhone 12-mallen. Deze zijn in lijn met eerdere geruchten en geven een mooi inkijkje in hoe de nieuwe iPhone line-up eruit gaat zien.

iPhone 12 mal zijkant

Herontwerp iPhone 12

De mallen op de foto’s laten een opvallende verandering zien. De iPhone 12 heeft een platte rand waarmee hij zich duidelijk onderscheidt van de iPhones van de laatste jaren. Hij doet daarmee sterk denken aan de iPad Pro. En het ontwerp van de iPad Pro refereert weer aan dat van de iPhone 4 en 5: een vleugje nostalgie dus! Vanaf de iPhone 6 hadden Apple’s telefoons altijd glooiende randen.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De iPhones zouden voor het eerst een LiDAR-scanner krijgen voor sterk verbeterde AR-toepassingen. Maar op deze mallen is dat maar lastig te zien. De notch waarin de scanner een plekje krijgt, zou overigens iets kleiner zijn dan voorheen, maar we vinden hem nog steeds behoorlijk groot.

iPhone 12 mal voorkant

De foto’s werden gepubliceerd door het Twitter-acount @Jin_Store. het gaat niet om mallen die Apple zelf heeft gemaakt. Ze zijn gebaseerd op gelekte CAD-tekeningen – die ook weer terug te vinden zijn via @Jin_Store. CAD-tekeningen worden in dit stadium gebruikt door accessoire-makers: die gebruiken de tekeningen voor het maken van bijvoorbeeld perfect passende hoesjes. De designs zijn strikt geheim, maar ieder jaar gaat het ergens weer mis.

iPhone 12 in vier soorten

Er komen dit jaar waarschijnlijk vier nieuwe iPhones uit: een 5,4-inch iPhone 12, een 6,1-inch iPhone 12 Max. Daarnaast zijn er een luxere 6,1-inch iPhone 12 Pro en een 6,7-inch iPhone 12 Pro Max.

Traditioneel worden de nieuwe iPhones aangekondigd in september en verschijnen ze snel daarna. Dit jaar is er mogelijk sprake van enige vertraging. Wil je op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar