Terug naar ‘Op deze dag kun je de iPhone 11 pre-orderen’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Op deze dag kun je de iPhone 11 pre-orderen’

Door Koen van Ekeren2 september 2019 11:102 min. leestijd0

Wil je de iPhone 11 Pro zo snel mogelijk in huis hebben? Zet dan maar alvast een grote, rode cirkel om 13 september in je agenda. Bronnen aan MacRumors bevestigen namelijk dat dit de dag is dat de iPhone 11 pre-order van start gaat.

iPhone 11 pre-order

iPhone 11 pre-order

De tipgever zou werken bij een grote Amerikaanse provider en meldt dat de iPhone 11 pre-order op vrijdag 13 september begint. Een week later worden ze volgens de bron bij je thuisbezorgd: op vrijdag 20 september. Vanaf deze dag liggen de vermeende iPhone 11 en iPhone 11 Pro ook in de winkels.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Vorige week maakte Apple al bekend dat de iPhone-keynote al volgende week begint: op dinsdag 10 september. Traditioneel zijn de iPhones de vrijdag erna te betellen, dus deze iPhone 11 pre-order datum komt niet onverwachts.

Wil je de iPhone 11 bestellen, dan kan dat op die dag doorgaans vanaf 09:01 uur. Het is handig om er snel bij te zijn, want het komt vaak voor dat bepaalde varianten later op de dag niet meer op voorraad zijn. Je moet dan bijvoorbeeld kiezen voor een duurder model met meer opslag, of je krijgt de iPhone een paar weken later binnen.

iCreate 141
iCreate 141
iOS 16 – Alle nieuwe functies uitgelegd

Drie nieuwe modellen

Het heeft er alle schijn van dat Apple opnieuw drie nieuwe toestellen presenteert. Zowel de iPhone XS Max, iPhone XS als iPhone XR krijgen naar verluidt een opvolger. Volgens geruchten noemt Apple ze de iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro en iPhone 11.

Het is nog niet bekend hoeveel de nieuwe toestellen moeten kosten, maar we verwachten dat Apple vasthoudt aan de prijzen van vorig jaar. Dat zou betekenen dat dit de iPhone 11 prijzen zijn:

  • iPhone 11 Pro Max: € 1.259
  • iPhone 11 Pro: € 1.159
  • iPhone 11: € 859

Bron: MacRumors.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar