Terug naar iOS 17 problemen: waar loop jij tegenaan?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 17 problemen: waar loop jij tegenaan?

Door Ward Edema27 september 2023 07:555 min. leestijd172

Apple heeft op maandag 18 september eindelijk iOS 17 uitgebracht, en de update brengt heel wat nieuws naar je iPhone. Maar waar nieuwe functies zijn, zijn ook bugs. Wij zetten alle iOS 17 problemen op een rij en geven je oplossingen voor de meest voorkomende problemen. En als er nieuwe bugs opduiken, dan vullen wij het artikel er mee aan.

iOS 17 problemen

Wat nou iOS 17 problemen? Ik zie alleen iOS 16.7!

Er zijn op dit moment twee updates beschikbaar voor je iPhone: iOS 16.7 en iOS 17.0.2. Eerstgenoemde verschijnt bovenaan in beeld bij ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’, dus dit kan enigszins verwarrend zijn. Onderaan staat echter wel de knop om te updaten naar iOS 17.

Als je een iPhone X of iPhone 8 (Plus) hebt, dan zul je alléén de update naar iOS 16.7 zien. Voor die modellen is iOS 17 namelijk niet beschikbaar. Heb je een iPhone 15, dan is alleen iOS 17.0.2 beschikbaar – al moet je die al installeren wanneer je de iPhone instelt.

iOS 17 update

Ik mis nieuwe functies!

Nog niet alle nieuwe functies van iOS 17 zitten direct in versie 17.0(.x). Net als voorgaande jaren zijn sommige features namelijk uitgesteld naar het najaar. In een latere update volgen dus nog heel wat features die Apple al heeft aangekondigd:

 • De nieuwe Dagboek-app
 • AirDrop via internet voor wanneer je buiten het bereik van de andere iPhone komt
 • De mogelijkheid om samen playlists te maken in Apple Music
 • AirPlay voor hotel-tv’s

Zes andere (kleinere) functies ontbreken ook nog. Daarover lees je meer in ons artikel: Deze nieuwe functies mis je nog in iOS 17.

De eerste oplossing om te proberen

Wij adviseren altijd om eerst je telefoon opnieuw op te starten als je problemen ervaart met iOS 17. Dit doe je door de volume omhoog-knop en aan/uit-knop tegelijk ingedrukt te houden – of alleen de aan/uit-knop bij iPhone-modellen met een thuisknop – en dan ‘zet uit’ te verslepen naar rechts. Vaak verhelpt dit het probleem.

Mijn batterij loopt snel leeg

Loopt je batterij na het updaten een stuk sneller leeg? Dat is normaal. Eerst worden er namelijk heel wat taken op de achtergrond uitgevoerd om het updateproces af te ronden. Dit is dus tijdelijk.

iPhone batterij besparen

Merk je dat je batterijduur ook op de langere termijn – dus een paar dagen – wat minder is geworden? Vaak wordt dit beter na wat opvolgende updates, zoals iOS 17.1.

Een app werkt niet meer

Nog niet iedere ontwikkelaar heeft zijn apps bijgewerkt voor iOS 17. Daardoor kan het voorkomen dat een app niet meer opstart – Facebook Messenger heeft dit probleem bij sommigen – of dat er een bug zit in de app die een bepaalde functie blokkeert. Heb je last van een app die niet goed werkt? In dat geval moet je even de updates van je apps in de gaten houden. Die vind je door het icoontje van de App Store even ingedrukt te houden en op ‘Updates’ te tikken.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De klok in stand-by staat verkeerd

iOS 17 klok verkeerd

De grootste nieuwe functie in iOS 17 is misschien wel Stand-by. In de standaard-weergave die direct verschijnt, lijkt de klok verkeerd te staan. Hij staat echter ingesteld op de tijd van Cupertino (te herkennen aan de afkorting ‘cup’) – oftewel de thuisbasis van Apple in Californië. Natuurlijk kun je dit aanpassen:

 • Houd je vinger wat langer op de klok.
 • Ontgrendel zo nodig je iPhone.
 • Tik in het lijstje met widgets twee keer snel op de klok.
 • Verander ‘Cupertino, VS’ in ‘Amsterdam’.
 • Tik ergens op het donkere gedeelte van het scherm en op ‘Gereed’.

Mijn geluiden klinken anders of zachter

In iOS 17 is een hele reeks nieuwe beltonen en meldingsgeluiden toegevoegd. Voor de belangrijkste meldingen kun je zelf een nieuw geluid kiezen (of een oude). Maar voor de ‘standaardmeldingen’ van veel apps zit je vast aan één bepaald geluidje. Dit geluid is een stuk zachter dan het standaardgeluid in iOS 16, en dit kun je helaas niet wijzigen. Dat zorgt dus voor de nodige kritiek.

Om te bekijken welke meldingen je wél zelf in kunt stellen, moet je naar ‘Instellingen>Horen en voelen’. Neuzen in de instellingen van een chatapp is ook aanbevolen: soms bieden ze daar een optie om het geluid aan te passen.

Ik hoor mijn meldingen niet meer

In iOS 17 zijn er nogal wat problemen met de geluiden van meldingen die stil worden gehouden, ook als de iPhone gewoon op de ‘luide’ stand staat. Vaak gebeurt dit als er wel meldingsgeluiden voor een specifieke app zijn ingeschakeld, maar je de meldingen niet op je toegangsscherm laat verschijnen. Voorlopig moet je onder ‘Instellingen>Meldingen>[Appnaam]’ het vinkje aanzetten bij ‘Toegangsscherm’ én de schakelaar van ‘Geluiden’ aanzetten om de geluiden weer te horen. Bedankt voor de tip, Piet Hoedemaekers!

Ik heb twee iPhones en die blijven maar NameDroppen

NameDrop iOS 17

Nieuw in iOS 17 is NameDrop: houd je twee iPhones tegen elkaar aan, dan willen ze gegevens uit gaan wisselen. Heb je twee iPhones, bijvoorbeeld voor werk en privé, dan is dat niet per se handig. Leg je ze op elkaar of draag je ze beide in je broekzak, dan willen ze al gaan NameDroppen. Maar dit kun je uitzetten, via ‘Instellingen>AirDrop’: hier zet je de schakelaar achter ‘apparaten samen te brengen’ op grijs.

Facebook en Facebook Messenger doen het niet

Dat ligt aan Facebook! Facebook heeft op de avond van de iOS 17-release een update uitgebracht voor beide apps. Daarmee is voor veel mensen al een hoop ellende verholpen – zorg ervoor dat je de apps hebt bijgewerkt. Werkt het nog steeds niet, dan moet je helaas even afwachten op de volgende stappen van Facebook. Of Facebook even in de browser gebruiken de komende tijd.

Oproep: heb jij iOS 17 problemen?

Gaan er bij jou ook dingen mis in iOS 17? Laat het weten in de reacties hieronder.

 

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
 • Handige Apple-tips
 • Altijd up-to-date
 • Leuke acties
Aanmelden

172
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Joop Wesselink
Lezer
Joop Wesselink

Mij iPhone wil na de update helmaal niet meer opstarten en geeft een melding SUPPORT MELDING WEER

Frits van de Weerd
Lezer
Frits van de Weerd

Mijn mobiel had geen netwerk via mobiel netwerk ook al stond deze wel ingeschakeld en gaf mijn telefoon aan verbonden te zijn met het 5G netwerk.

Een herstart heeft dit gelukkig verhoplen

sil
Lezer
sil

bij mij helpt zelfs een herstart niet

Eveline
Lezer
Eveline

Ik krijg opeens whatsapp berichten van “vreemden” en er komen ongepaste reacties op heel oude Facebookberichten.

Stanley
Lezer
Stanley

Dat is niet de schuld van Apple maar van Facebook ben ik bang.

Niek N
Lezer
Niek N

Daar hebben helaas veel mensen last van de laatste dagen. Er is duidelijk een ‘spamgolf’ gaande op Whatsapp en Facebook van onbekende buitenlandse nummers.

Negeren, dan Rapporteren & Blokkeren is de beste optie. Maar ik hoop dat Meta (Facebook) dit wat beter aan gaat pakken. Spamcalls opnemen of op hun berichten reageren kan niet direct kwaad maar bevestigd wel aan de spammer dat je een mogelijk ‘doelwit’ kan zijn die ergens in kan trappen of iets kan worden aangesmeerd.

Eric Dierckx
Lezer
Eric Dierckx

Mijn messenger gaat niet meer open ? Na de update iOS 17

Laura Grootaarts
Beheerder
Laura Grootaarts

Facebook heeft direct na de iOS 17-release een update klaargezet voor messenger. Heb je de app al geüpdatet?

Martin Hoogeveen
Lezer
Martin Hoogeveen

De klok geeft in de nachtstand een tijdverschil van 4 uur aan…

Laura Grootaarts
Beheerder
Laura Grootaarts

Cup staat voor Cupertino. Dit is de thuisbasis van Apple in Californië – eigenlijk een subtiel grapje dus. Je kunt dit aanpassen naar welke tijdzone dan ook, ik zal de uitleg zsm toevoegen aan het artikel.

Lewis
Lezer
Lewis

Mijn weer app geeft in eens een witte kleur

Sabina
Lezer
Sabina

Mijn klok geeft in de ‘slaapstand’ een andere tijd weer (CUP?) (3 uur verschil). Mn tijd staat goed ingesteld, dus geen idee hoe ik dit kan oplossen. Iemand anders ook dit probleem?
En daarnaast blijft hij niet constant te zien. Valt ‘uit’ oftewel zwart scherm, en na een tijdje weer terug op de klok en het weer. Dan heb je er niet veel aan als nachtklok :-). Ik heb een Iphone SE (2020)

Laura Grootaarts
Beheerder
Laura Grootaarts

Cup staat voor Cupertino. Dit is de thuisbasis van Apple in Californië – eigenlijk een subtiel grapje dus. Je kunt dit aanpassen naar welke tijdzone dan ook, ik zal de uitleg zsm toevoegen aan het artikel. Op iPhones zonder always-on scherm valt het scherm inderdaad al heel snel uit, vinden wij ook suf.

Sabina
Lezer
Sabina

Dank je wel voor je snelle reactie. Ik kon dus de tijdzone niet wijzigen, mijn tijdzone stond gewoon op Amsterdam. Inmiddels ben ik er wel achter: ik moest de widget in de ‘slaapstand’ verwijderen en daarna weer toevoegen…. vreemd, maar het lukt nu.

Ron
Lezer
Ron

Na update naar 17 ben ik veel eigen geluiden kwijt bij instellingen voor meldingen van sms etc., volume knop niet automatisch mee draaien met stand iPad . , foto poster bij gebeld worden of bellen niet zichtbaar, blijft op smal strookje bovenin. Dit inheb ik tot nu toe gevonden.

Gerando
Lezer
Gerando

Mijn telefoon maakt geen geluid meer en trilt niet meer bij een bericht van whatsapp

Eli
Lezer
Eli

Dit heb ik ook! Best vervelend, ben benieuwd wat er aan gedaan kan worden! De rest doet het wel gewoon…..

Viviane Breugelmans
Lezer
Viviane Breugelmans

Heb ik ook

Hans Duivenvoorden
Lezer
Hans Duivenvoorden

Ik heb dat ook, geen geluid en geen tril. Uur met Apple aan de telefoon gezeten. Oplossing is er niet wel een noodoplossing namelijk melding op scherm

In iOS 17 zijn er nogal wat problemen met de geluiden van meldingen die stil worden gehouden, ook als de iPhone gewoon op de ‘luide’ stand staat. Vaak gebeurt dit als er wel meldingsgeluiden voor een specifieke app zijn ingeschakeld, maar je de meldingen niet op je toegangsscherm laat verschijnen. Voorlopig moet je onder ‘Instellingen>Meldingen>[Appnaam]’ het vinkje aanzetten bij ‘Toegangsscherm’ én de schakelaar van ‘Geluiden’ aanzetten om de geluiden weer te horen.

Pieter
Lezer
Pieter

Bij mij werken de geluiden onder “klassiek” wel. De standaard meldingstonen geven geen geluid.

Linda
Lezer
Linda

Ja heb ik ook maar alleen als de iphone vergendeld is. Ik heb alles al geprobeerd. Uit/aan, andere geluiden. Andere berichtgeving. Niks helpt. Iemand een oplossing?

Alibaba
Lezer
Alibaba

Herkenbaar, ik heb 2 telefoons en beide hebben geen geluid meer bij Whats App. De rest van het geluid doet het bij overige apps en binnenkomende belletjes het wel prima. Hopelijk snel een update of iemand een oplossing?

Nick
Lezer
Nick

Ben zeer benieuwd hoe het staat met mensen die Made For IPhone hoortoestellen gebruiken en al hebben ge-update! Ik durf nog niet uit angst dat de toestellen t straks niet meer doen.

Carl
Lezer
Carl

Mijn hoortoestellen werken nog perfect. Geen probleem ondervonden.

Robert Bronkhorst
Lezer
Robert Bronkhorst

Op me iphone 13pro werkt Facebook wel en Messenger niet. En op me ipad air werkt Messenger wel en Facebook niet. Hoe kan dit nou!!! Beide eraf gehaald en er opnieuw opgezet. Niks hoor blijft hetzelfde!!! Wat moet ik nu doen…..

Lisa
Lezer
Lisa

Na de update blijft mijn telefoon hangen/wordt sloom (typen/apps openen). Met name wanneer ik “snel” aan het typen blijft het hangen. Niet lang, maar wel vertraagd.

Olav Hofman
Lezer
Olav Hofman

Sinds de nieuwe update werkt AirDrop ineens niet meer. Kan geen connectie meer krijgen met mijn MacBook en andere iPhone (X). Vind via de Bluetooth ook geen apparaten meer

Leonie
Lezer
Leonie

Mijn telefoon bleef hangen in de stand-by modus. Ik kreeg hem dus niet meer terug naar m’n gewoon scherm. Pas na opnieuw opstarten deed ie het weer goed

M.J. Heinen
Lezer
M.J. Heinen

Mijn stand-by werkt niet.

Paul
Lezer
Paul

Klein beetje off-topic, maar toch een melding over IpadOS-17
Ik wil mijn standaard toegangsscherm voorzien van wat widgets.
Na de click op “Pas aan” krijg ik de melding: “Kon bronbestand niet laden”.
Een nieuw toegangsscherm toegevoegd en dat werkt OK.

Laura Grootaarts
Beheerder
Laura Grootaarts

Prima on-topic hoor! Je standaard toegangsscherm – dateert dat al van voor iPadOS 17? Probeer eens een compleet nieuw scherm toe te voegen. Het lijkt op een bug die vorig jaar bij iOS 16 ook al optrad – aan een achtergrondje dat eerder al was toegevoegd, kon je geen elementen als widgets toevoegen.

Paul
Lezer
Paul

Dankjewel voor je reactie. Het is precies zoals je omschrijft. Met een IpadOS 17 scherm is het me inmiddels wel gelukt.

Elke De Donder
Lezer
Elke De Donder

Mijn foto en poster wordt niet gedeeld met andere iphone gebruikers. Delen
Met contacten staat nogthans aangeduid.

Laura Grootaarts
Beheerder
Laura Grootaarts

Sowieso moeten die andere iPhone-gebruikers iOS 17 hebben om de posters te kunnen zien. Maar eerlijk is eerlijk: ook hier komen nog niet alle contactposters netjes door. Er lijkt iets niet helemaal goed te gaan.

Jeroen
Lezer
Jeroen

Alles lijkt te werken, echter als ik mijn contacten bel zien ze niet mijn zorgvuldig gecreëerde contact poster. Meer mensen uit mijn omgeving hebben dit.

P.c Schoe
Lezer
P.c Schoe

Ik heb diverse crashes op mijn Ipad pro 2022 met m1 chip , facebook crasht en en maandblad waar ik op geabonneerd ben crasht ook allemaal na de update IOS17 , apple reageert met dat het apps zijn waar ze niks aan kunnen doen , ondertussen moeten we maar afwachten wanneer er weer updates komen om alles te laten werken ,en ja ik heb harde resets gedaan en apps verwijderd en op nieuw geïnstalleerd.

Thomas
Lezer
Thomas

Ik krijg geen meldinggeluid meer wanneer mijn iphone vergrendeld is, alles van geluid staat aan en op het maximum

Bart
Lezer
Bart

In Stand-By krijg ik de widgets zoals ik die heb ingesteld.
Voordat het scherm uit gaat (iPhone 11) komt er een klok in beeld, waarvan alleen de wijzers nog zichtbaar zijn. De andere widget is weg.
Deze klok geeft 10:10.30u aan. In Stand-By geeft de klok wel de juiste tijd aan.

Wel suf dat de iPhone ontgrendeld moet zijn om de widgets aan te kunnen passen, terwijl de faceID zijwaarts niet werkt en bij het invullen van de code de iPhone ontgrendeld naar het beginscherm 🤣

Laura Grootaarts
Beheerder
Laura Grootaarts

Ik persoonlijk vind stand-by vrij rommelig voor dé grootste nieuwe functie. Het instellen is een heel gepriegel – het was veel fijner geweest als dat gewoon via Instellingen had gekund, in een soort van voorvertoning.

Sjerp Platje
Lezer
Sjerp Platje

Inkomende mail geeft geen geluid meer na de update

John
Lezer
John

Kan de abnamro app niet openen op mijn ipad, iemand een idee?

Wijnand
Lezer
Wijnand

Verwijderen en opnieuw installeren

Jade
Lezer
Jade

ik heb mijn klok op de achtergrond en dat wil ik een andere kleur geven ( bvb roze ) dan klik ik op gereed en dan blijft die op rood. wat kan ik hier aan doen?

Laura Grootaarts
Beheerder
Laura Grootaarts

Misschien heb je de nachtmodus van Stand-by aan, dan krijgt je scherm in het donker een rode tint. Je zet dit uit/aan via ‘Instellingen>Stand-by>Nachtmodus’.

Carla
Lezer
Carla

Spijtig dat de klok enkel in gedraaide positie kan. Met een rechtopstaande lader kan je deze dus niet gebruiken….

Pascal
Lezer
Pascal

Ik heb problemen met mijn Fiio Q3 MQA DAC/versterker.
Soms detecteerd mijn iPhone 14 Pro Max de DAC niet en word de muziek afgespeeld op de iPhone ipv mijn DAC. De Fiio een aantal malen aan en uit zetten verhelpt het probleem.

Jeffrey
Lezer
Jeffrey

Ik heb 2 iPhones, werk en privé. Wanneer ik deze nu op elkaar leg of in 1 broekzak doe, krijg ik steeds meldingen over het delen van contacten. Zeer irritant.

Laura Grootaarts
Beheerder
Laura Grootaarts

Dit kun je uitzetten, via ‘Instellingen>AirDrop’: hier zet je de schakelaar achter ‘apparaten samen te brengen’ op grijs.

Michel Andeweg
Lezer
Michel Andeweg

Mijn Microsoft Outlook app start niet meer op!

Carina van Remootere
Lezer
Carina van Remootere

Facebook app werkt niet

Joachim Bauwens
Lezer
Joachim Bauwens

Mijn vriendin haar nieuwe iPhone 14 moest direct de update ondergaan bij het eerste in gebruik nemen er van maar blijft maar draaien op update installeren, meer dan 2 uren al

Kelsey
Lezer
Kelsey

Bij mij ook! Volg

Bert
Lezer
Bert

Hier ook

Day
Lezer
Day

hier ook!

Remco
Lezer
Remco

Sommige apps hebben een eigen herkenbaar geluid (bijvoorbeeld nieuws-apps) . Voor de meeste apps is dit geluid nog steeds beschikbaar, maar voor sommigen is het geluid ineens op het zachte “druppel” geluid van iOS-17 gezet. Dit is niet aan te passen in de instellingen. Dit is bijvoorbeeld het geval in de app van RTV-Utrecht. Zo zijn er meerdere apps waarvan het herkenbare geluid vervangen is door het standaard geluid.
Daarnaast hebben anderen al opgemerkt dat het nieuwe “standaard” geluid te zacht is. Ik sluit mij daarbij aan.

Remco
Lezer
Remco

Aan een contactpersoon kun je een Poster en een Foto koppelen. Bij het plaatsen van het hoofd in het midden van de foto (de ronde uitsnede) lijkt het in eerste instantie er netjes uit te zien. Na het opslaan wordt het gezicht/hoofd alsnog uit het midden geplaatst. Soms zelfs onherkenbaar. Het lijkt net alsof de uitsnede in zijn geheel niet wordt toegepast

Veronique
Lezer
Veronique

Mijn telefoon gaat niet meer over en Whatsapp berichten maken geen geluid meer. Updates gedaan en herstart maar helpt niks.

Remco
Lezer
Remco

In iPadOS 17: Bij sommige apps heb ik meldingen (Toegangsscherm, MeldingenCentrum, Stroken) uitstaan, maar “Geluiden” en “Badges” staat aan. Sinds iPadOS 17 krijg ik ook geen geluiden meer. De Badges (Dat rode nummertje) wordt wel aangepast. Voor de update kreeg ik wel netjes een klein piepje te horen zodra er een nieuwe melding was

Ton
Lezer
Ton

Inderdaad problemen met de Facebook app, maar alleen op iPad (gewone zowel als iPad Air). Op de iPhone 13 Pro werkt alles wél goed. Na de iOS 17 update lukte het eerst niet meer om foto’s naar Facebook te delen. App verwijderd en opnieuw geïnstalleerd alsmede iPad gereset, maar vervolgens crashte de app steeds meteen na opstarten en voordat er ingelogd kon worden.

Sophie
Lezer
Sophie

Hallo, bij mijn stand-by wil ik graag de kleur veranderen. Ik weet hoe het moet maar de hele tijd gaat die weer naar de rode kleur 😢 heeft iemand tips

Jørgen Engel
Lezer
Jørgen Engel

ABN AMRO app werkt niet meer

Johan
Lezer
Johan

App verwijderen en opnieuw installeren

Marianne
Lezer
Marianne

Mijn berichten synchroniseren niet meer. Als ik een bericht heb geopend op de iPad zie ik hem niet op de iPhone en andersom!
Een ander probleem is dat ‘synchrone weergave’ (Aiplay) op de appletv niet meer werkt. Niet met de iPad, maar ook niet met de iPhone. Kan ook aan de Apple TV liggen. Iemand een oplossing?

Marianne
Lezer
Marianne

Het laatste probleem is inmiddels opgelost….

Jørgen Engel
Lezer
Jørgen Engel

Delen AirTag werkt niet op geen enkele wijze

Justin
Lezer
Justin

Ik kom er net achter dat als je een markering in een foto wilt maken dit niet meer lukt/zo makkelijk gaat als bij IOS 16. Ik wil iets omlijnen om te benadrukken. Ook het oude vergrootglas is weg. Foto > wijzigen > markeer > druk op +. Nu kan ik niet meer kiezen voor markering vierkant. Behalve een gevuld gekleurd vierkant. Wie weet hoe het nu werkt?

Laura Grootaarts
Beheerder
Laura Grootaarts

Omlijnen kan nog wel: je kunt na het toevoegen van een (solide) vorm de lijnen en de vulling daarvan aanpassen. En met het rode streepje maak je de vulkleur onzichtbaar en blijft alleen de omlijning over. Het vergrootglas is echt een gemis.

Frank Vueghs
Lezer
Frank Vueghs

Hallo, volgens de handleiding van Apple zou de functie vergrootglas in markering voor ios17 wel degelijk moeten bestaan. In werkelijkheid is ze weg. Ofwel is de handleiding fout voor ios17 ofwel is het de iOS zelf die een fout heeft. Zoek maar op in Apple support. Misschien Apple support contacteren..,,,

Marcel Agterberg
Lezer
Marcel Agterberg

Hi, na update naar ios 17 kan ik geen mail meer verzenden of ontvangen, het betreft de ipad pro en iphone 14 pro.
Alles geprobeerd, opnieuw opstarten etc en uiteindelijk alles er af en opnieuw geïnstalleerd en ingesteld, helaas werkt nog steeds niet.
Heeft iemand deze klacht ook en weet iemand de oplossing?

Erna
Lezer
Erna

De ABN Amro app werkt niet meer na de update, al opnieuw opgestart, app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, niks werkt.

Leonie
Lezer
Leonie

De achtergrond op mijn toegangsscherm wordt vervaagd aan de bovenkant. Hierdoor is het batterijpercentage en het wifi icoon niet meer te zien. Ik zou graag het vervagen uit willen schakelen, want dit is erg vervelend.

Laura Grootaarts
Beheerder
Laura Grootaarts

Dit is geen foutje maar een functie. Als je de achtergrond kleiner maakt door erop te knijpen, komt er aan de bovenkant een vervaagd stukje bij. Dit is juist bedoeld om de klok en de widgets wat duidelijker weer te geven.

Leonie
Lezer
Leonie

De functie huisdieren herkennen in foto’s werkt niet. Ik krijg het rondje niet in beeld. Hoewel ik toch heeeeel veel foto’s van de hond heb😉

Leonie
Lezer
Leonie

Oh nu wel!😃

Henk
Lezer
Henk

Als ik mijn achtergrond foto kleiner maak (knijp) dan wordt de bovenkant van de foto geblurd weergegeven.

Leonie
Lezer
Leonie

Hier heb ik ook last van. Erg vervelend! Het batterij en wifi icoon is nu amper te zien. Het zou beter een optie zijn die je kan in/- en uitschakelen.

Simons Leo
Lezer
Simons Leo

Ik heb een iphone XR
Na update ios 17: mobile data met Vodafone werkt perfect, ik was namiddag in Maastricht
Met Proximus provider in Belgie werkt dat niet,alles geprobeert wat ik kon vinden op internet
Apple verwees me naar Proximus ,met hen gesproken,ze gingen mij terug bellen

Thomsd
Lezer
Thomsd

Trilfunctie werkt veel slechter. Telefoon altijd op stil staan maar merk het nauwelijks als ik gebeld wordt. Zie ook geen instelling staan bij horen voelen om de trilling te verbeteren

Danique
Lezer
Danique

Ik krijg geen trilling meer bij een melding als mij geluid uit staat terwijl ik dat eerst kon aan zetten en uit zetten en nu niet meer.

Wesley
Lezer
Wesley

Ik krijg geen foto poster en contact van mijn vriendin en zij wel van mij. Ik heb allemaal bewegende avantars in Whatsapp die staan er bij haar niet bij. Ze heeft alleen de stilstaande

Jeroen
Lezer
Jeroen

Afbeeldingen in Mail laden niet, Iik krijg bij iedere mail een bericht “vanwege je netwerkinstellingen kan materiaal niet privé worden geladen”. Zal een instelling zijn maar kan ik (nog) niet vinden….