Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iOS 17.0.1 is nu al uit: slechts enkele dagen na iOS 17-release

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 17.0.1


Lees verder na de advertentie

Dat is snel: Apple heeft vanavond iOS 17.0.1 uitgebracht, de allereerste tussentijdse update voor iOS 17. Voor de iPad is tegelijkertijd iPadOS 17.0.1 uitgekomen.iOS 17 verscheen nog maar drie dagen geleden.

iOS 17.0.1: wat is er nieuw?

In deze update vind je geen nieuwe functies – die verwachten we pas met iOS 17.1. Deze tussentijdse update bevat belangrijke probleemoplossingen en beveiligingsupdates. Het hoogstnoodzakelijke dus, maar toch verstandig om even te downloaden. Zo is je iPhone meteen weer helemaal up-to-date qua beveiliging. De release-notes zijn zeer summier en het is onduidelijk of deze update de gemelde iOS 17 problemen oplost.

Voor de iPhone 15 en iPhone 15 Pro is parallel hieraan iOS 17.0.2 uitgebracht en daarvoor geldt eigenlijk hetzelfde. De eerste iPhone 15-modellen liggen morgen in de winkel. Koop je er een, dan kun je na het uitpakken dus meteen al beginnen met het updaten van je toestel.

iOS 17.0.1 downloaden


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

iOS 17.0.1 downloaden en installeren is gratis. Binnenkort zal het rode update-bolletje automatisch bij de app Instellingen verschijnen. Dan is het een kwestie van de stappen volgen. Wil je liever niet wachten? Je downloadt en installeert iOS via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of dat je iPhone aan de stroom hangt.

Meer lezen over iOS 17?

iOS 17 Notities: wat is er nieuw in deze app?
iOS 17 problemen: waar loop jij tegenaan?
iOS 17 Gezondheid: dit is er nieuw in deze Apple-app