Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iOS 15 ondersteuning: kun je jouw iPhone nog updaten?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 15


Lees verder na de advertentie

Aanstaande maandag 20 september verschijnt iOS 15, het nieuwe besturingssysteem voor de iPhone. Dat betekent dat er talloze nieuwe functies naar je iPhone komen. De vraag is: kun je jouw iPhone nog updaten, of is hij daarvoor inmiddels te oud? Hieronder lees je of jouw iPhone iOS 15 ondersteuning heeft!

iOS 15 ondersteuning

Afgelopen dinsdag tijdens het iPhone-event onthulde Apple de releasedatum van iOS 15. De vraag is: kun je jouw iPhone ook updaten? Want bij zo’n grote update laat Apple doorgaans de ondersteuning voor de wat oudere toestellen varen.

Maar er is goed nieuws: alle iPhones die geschikt zijn voor iOS 14, zijn ook geschikt voor iOS 15. Oók de iPhone 6s uit 2015 en de eerste generatie iPhone SE uit 2016! Dat Apple de ondersteuning met een jaar verlengt, is dit keer extra bijzonder. Vorig jaar was het namelijk hetzelfde verhaal: toen konden alle toestellen met iOS 13 de overstap naar iOS 14 maken.

iOS 15 welke iPhones?

De volgende toestellen krijgen iOS 15:


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iOS 15 zal al geïnstalleerd zijn op de nieuwe iPhone van 2021 (iPhone 13). Weet je niet precies welke iPhone je hebt? Kijk dan in ons overzicht met alle iPhone-modellen.

iOS 15 aangekondigd

iOS 15 bevat diverse grote nieuwe functies. Focus is de nieuwe vorm van Niet storen, en helpt je om je te concentreren op één activiteit. De apps Safari en Weer hebben grote veranderingen ondergaan en zien er heel anders uit.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!