Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

iOS 14.0.1 is uit en moet veel problemen verhelpen

Auteur: Laura Grootaarts
50 reacties
iOS 14.0.1


Lees verder na de advertentie

Apple heeft vanavond iOS 14.0.1 en iPadOS 14.0.1 uitgebracht voor de iPhone en iPad. De update bevat probleemoplossingen en verbeteringen.

iOS en iPadOS 14.0.1: dit is er nieuw

Vorige week woensdag verschenen iOS 14 en iPadOS 14. Grote updates met grote nieuwe functies, maar helaas ook nogal wat eigenaardigheden – de lijst met iOS 14 problemen groeide met de dag. Dat is natuurlijk ook Apple niet ontgaan, en daarom is er nu al de eerste update. Apple benoemt een aantal problemen die hiermee verholpen zijn, maar het is heel goed mogelijk dat er nog veel meer bugs uit de weg zijn geruimd. Dit zijn de release-notes:

  • Er is een probleem verholpen dat ertoe kon leiden dat de standaardinstellingen voor browser en e-mail opnieuw werden ingesteld nadat je iPhone opnieuw was opgestart
  • Er is een probleem verholpen waarbij cameravoorvertoningen mogelijk niet werden weergegeven op de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus
  • Er is een probleem verholpen waarbij je iPhone geen verbinding kon maken met wifinetwerken
  • Er is een probleem verholpen waarbij met sommige e-mailaanbieders geen e-mail kon worden verzonden
  • Er is een probleem verholpen dat ertoe kon leiden dat er geen afbeeldingen werden weergegeven in de News-widget

iOS 14.0.1 downloaden

iOS 14.0.1 en iPadOS 14.0.1 downloaden is gratis. Via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’ kun je het installeren op je iPhone of iPad. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of dat je iPhone of iPad aan de stroom hangt.


kooptip