Terug naar Apple stelt achtste bèta van iOS 13 en iPadOS beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple stelt achtste bèta van iOS 13 en iPadOS beschikbaar

Door Koen van Ekeren22 augustus 2019 11:322 min. leestijd0

We kruipen weer een stapje dichterbij de iPadOS en iOS 13 release, want voor ontwikkelaars heeft Apple alweer de achtste bèta-versie vrijgegeven. Vlak na het vrijkomen van de bèta verscheen er ook voor publieke testers een nieuwe versie: de zevende.

Donkere modus ios 13 instellen

iOS 13 bèta 8

De bèta’s verschillen niet van elkaar en de publieke bèta kan door iedereen gedownload worden. Apple brengt de testversies uit om te zorgen dat iOS 13 en iPadOS bij de release zo min mogelijk fouten met zich meebrengen. In de vorige versies waren steeds kleine vernieuwingen te bespeuren; nu zijn ze er nauwelijks.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Vorig jaar waren er voor iOS 12 in 11 bèta-versies nodig, dus we zijn alweer ruim over de helft. Dat is ook te merken aan de software: er zijn steeds minder bugs en alles loopt steeds soepeler. Kan je niet wachten op het installeren van de software? Dan is dit dus een prima moment om een publieke bèta te installeren. In een artikel over het installeren van een publieke bèta van iOS 13 en iPadOS leggen we uit hoe je dit doet. Zorg dat je vooraf een goede back-up hebt gemaakt.

Vernieuwingen

iOS 13 en iPadOS zijn een grote update voor de iPhone en iPad. Leuk is bijvoorbeeld de donkere modus, die er erg gaaf uitziet. Ook heeft de Foto’s-app een enorme update gekregen, met allerlei Instagram-achtige opties om je foto’s te bewerken. Daarnaast maken nieuwe veeggebaren het bewerken van tekst gemakkelijker, zijn screenshots paginavullend te maken en kun je onbekende bellers blokkeren.

De officiële release van iOS 13 en iPadOS wordt eind september verwacht, ongeveer een week na de iPhone-keynote. Apple geeft dan ook een grote update voor de Mac vrij: macOS Catalina. Wil je meer weten over de nieuwe functies? Neem dan een kijkje in ons dossier over iOS 13 en iPadOS, of lees het artikel 8 toffe iPhone-functies die Apple je niet vertelde over iOS 13.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 13
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar