Terug naar 3x de gaafste iOS 12 concepten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

3x de gaafste iOS 12 concepten

Door Laura Grootaarts1 juni 2018 13:432 min. leestijd0

Aanstaande maandag start Apple’s WWDC. In tegenstelling tot het afgelopen jaar, is de WWDC18 met nevelen omhuld. Over iOS 12 weten we nog bijzonder weinig: Apple lijkt dit jaar sowieso terughoudender te zijn met nieuwe functies en veel meer te focussen op stabiliteit. Gelukkig zijn er voldoende creatievelingen die wel ideeën hebben over hoe iOS 12 eruit zou moeten zien. Dit zijn de gaafste iOS 12 concepten.

1. Smarter. Faster. Darker.

Dit concept pakt het grondig aan en laat heel veel mogelijke nieuwigheden zien. Onze favorieten? Het always-on display, dat altijd (ook als je je iPhone niet ontgrendeld hebt) de tijd en het aantal gemiste notificaties weergeeft. En Apple mag wat ons betreft ook even kijken naar de complicaties op het thuisscherm en de superoverzichtelijke manier om notificaties te ordenen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

2. Vernieuwde Muziek-app in iOS 12

Dit concept legt de nadruk op de app Muziek. Die is in dit concept kleurrijker dan ooit, niet in de minste plaats vanwege de terugkeer van Cover Flow, waarbij je door de albumhoezen kunt swipen. Ook handig: je geeft niet meer aan óf je een nummer leuk vindt, maar vooral hóe leuk. Dit doe je door middel van een hartjes-slider. En passant wordt er in dit concept ook nog een donker thema genoemd, een veelgehoorde wens van veel iPhone-gebruikers.

3. Betere iPhone notificaties

iOS 12 concept automatische antwoorden

iOS 12 concept

Meerdere notificaties van dezelfde app? Het zou veel logischer zijn als die netjes bij elkaar worden gezet. En die klok, die hoeft toch echt niet zo absurd groot? Ook handig: geautomatiseerde antwoorden waarmee je nóg sneller reageert op een bericht. Gehecht aan de ouderwetse chronologische opzet, dan switch je bovendien ook net zo gemakkelijk weer terug. Bekijk het volledige concept.

Meer weten over iOS 12?
Bekijk dit dossier

WWDC 4 juni

Aanstaande maandag begint Apple’s WWDC. Tijdens een keynote om 19.00 uur Nederlandse tijd horen we meer over de toekomst van iOS 12 en ook over de andere nieuwe besturingssystemen van Apple. Stiekem hopen we natuurlijk ook nog op een ouderwetse ‘One More Thing’. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 12
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar