Terug naar iOS 12 bèta 10 is uit: eindversie van het besturingssysteem nadert
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 12 bèta 10 is uit: eindversie van het besturingssysteem nadert

Door Koen van Ekeren24 augustus 2018 09:352 min. leestijd0

Apple heeft alweer de tiende testversie van iOS 12 beschikbaar gesteld. Voor publieke testers is de iOS 12 bèta 9 gelanceerd, die vrijwel hetzelfde is. Waarschijnlijk gaat het om een van de laatste iOS 12 bèta’s, want over een maand vindt de iOS 12 release plaats.

iOS 12 bèta 10

iOS 12 bèta 10

Met iOS 12 introduceert Apple allerlei interessante nieuwe functies voor de iPhone en iPad. iPhone X-bezitters kunnen bijvoorbeeld een animoji maken die sprekend op jou lijkt: de memoji. Verder nieuw: de automatisering-app Opdrachten, een functie om je iPhone-gebruik in te perken (Schermtijd), gegroepeerde notificaties, nieuwe Niet storen-opties, de app Meten en meer.

De Apple iPhone 13 tijdelijk tot €337 korting!

De Apple iPhone 13 tijdelijk tot €337 korting!

Maximale korting als je ook internet van Ziggo thuis hebt!

iCreate 133
iCreate 133
Iedereen wil deze MacBook Pro

Het komt niet vaak voor dat Apple 10 bètaversies uitbrengt. Dit voltrok zich slechts één keer eerder en dat was vorig jaar, in de aanloop naar de release van iOS 11. Destijds werd de tiende bèta uitgebracht op 6 september.

Een serie aan bètaversies wordt afgesloten met een Golden Master. Dit is de laatste testversie die Apple van een nieuw besturingssysteem uitbrengt, voordat de definitieve versie voor iedereen beschikbaar wordt gesteld. Doorgaans lanceert Apple de Golden Master medio september. Omdat er erg veel tijd zit tussen deze iOS 12 bèta 10 en de Golden Master, verwachten we dat Apple nog een elfde testversie uitbrengt.

iOS 12 video

iOS 12 bèta installeren

Kun je niet wachten tot de officiële release van iOS 12? Dan kun je alvast de publieke bèta op je iPhone of iPad zetten. In zo’n testversie kunnen wat foutjes geslopen zijn, maar omdat de testfase zich in zo’n vergevorderd stadium bevindt, is de bèta behoorlijk stabiel. Hoe je de publieke bèta downloadt op je iPhone of iPad, lees je in het artikel Publieke bèta iOS 12 is uit: zo installeer je hem op je iPhone of iPad.

Meer weten over iOS 12?
Bekijk dit dossier
De iPhone 13 Pro nu extra voordelig met unlimited data

De iPhone 13 Pro nu extra voordelig met unlimited data

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Praat mee!

avatar