Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iOS 12.4 bèta 2 is beschikbaar: dit is er nieuw

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iOS 12.4 bèta 2


Lees verder na de advertentie

Niet zo lang geleden verscheen iOS 12.3, maar Apple werkt al volop aan de volgende tussentijdse software-update voor de iPhone en iPad. Inmiddels wordt er getest met iOS 12.4 en daarvan heeft Apple de tweede bèta vrijgegeven.

iOS 12.4 bèta 2

Begin deze maand verscheen iOS 12.3. Een update met een paar interessante vernieuwingen, zoals een nieuwe TV-app en AirPlay 2 op televisies van Samsung. iOS 12.4 lijkt een minder sprankelende update te zijn, want er zijn nog geen opvallende veranderingen ontdekt.

Wel gebruikt Apple de bèta-versies om alvast te testen met Apple Card, de op 25 maart aangekondigde creditcard van Apple. Dit is zowel een fysieke kaart als een virtuele kaart, met allerlei handige functies in de Wallet-app. De kaart heeft allerlei voordelen, zoals privacy, lage kosten en je krijgt geld terug op aankopen (Daily Cash). In de zomer wordt Apple Card gelanceerd in de Verenigde Staten, maar in Nederland is de kaart (nog) niet beschikbaar.

iOS 13


kooptip

iOS 12.4 lijkt de laatste tussentijdse update van iOS 12 te zijn. Daarna komt er een compleet nieuwe versie: iOS 13. Tijdens de WWDC-keynote op 3 juni presenteert Apple de nieuwe functies van dit besturingssysteem. Daarnaast worden de nieuwe versies van macOS en watchOS onthuld. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!