Terug naar iOS 11.2.6 is uit: verhelpt Telugu-bug die iPhones liet vastlopen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 11.2.6 is uit: verhelpt Telugu-bug die iPhones liet vastlopen

Door Laura Grootaarts20 februari 2018 08:522 min. leestijd1

Apple heeft 11.2.6 uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch. Deze update zorgt ervoor dat je telefoon of tablet niet meer getroffen wordt door de Telugu-bug. Downloaden dus!

iOS 11.2.6

Update vanwege Telugu-bug

De Telugu-bug werd vorige week ontdekt en zorgt ervoor dat je iPhone of iPad crasht. Erger nog, apps als Berichten, Facebook Messenger en WhatsApp kunnen er compleet mee geblokkeerd worden. De oorzaak? Een Indiaas teken, Telugu genaamd. De bug heeft ook invloed op Safari en Berichten op de Mac en de Apple Watch. Apple heeft naast iOS ook watchOS, tvOS en macOS geüpdatet om vastlopers te voorkomen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Telugu bug

Het is de zoveelste keer dat Apple iOS 11 moet updaten vanwege een bug. In december was er een probleem met het notificatiesysteem, iPhones wereldwijd liepen vast. Toen kwam Apple binnen enkele uren met een update. En recenter was er nog de chaiOS-bug, die iPhones en iPads liet vastlopen bij het ontvangen van een bepaald linkje.

iOS 11.2.6 downloaden

Wil je de update downloaden op je iPhone of iPad? Open de app Instellingen en ga naar ‘Algemeen>Software-update’. Of zoek in het zoekvenster boven het Instellingen-menu naar ‘software’; dan vind je de update ook.

Via je Mac of pc kan het updaten via iTunes. Sluit hiervoor je iPhone, iPad, of iPod touch met een kabeltje aan je Mac of PC. Selecteer in iTunes je apparaat en klik op ‘Zoek naar update’. Hoe groot de update is, hangt af van het soort iPhone of iPad dat je hebt.

Lees ook ons dossier over iOS 11.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
GeVaDi
Lezer
GeVaDi

Sinds ik iOS 11.2.6 geïnstalleerd heb krijg ik geen WhatsApp notification meer op mijn Watch series 3. Alle settings gecontroleerd bij zowel instellingen als de in de app voor de watch. Deze staan goed. Herkent iemand dit? hoe kan ik dit oplossen?