Terug naar iOS 11.2.5 is uit: hierom moet je het installeren
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 11.2.5 is uit: hierom moet je het installeren

Door Laura Grootaarts24 januari 2018 08:442 min. leestijd0

Apple heeft zojuist iOS 11.2.5 beschikbaar gesteld voor de iPhone, iPad en iPod touch. Hoewel Apple meteen twee versies overslaat (waar zijn 11.2.3 en 11.2.4?), gaat het om een kleine tussentijdse update. Wat is er nieuw in deze nieuwe versie van het besturingssysteem?

iOS 11.2.5

Nieuw in iOS 11.2.5

Apple kondigde het eerder al aan: met deze update wordt de chaiOS-bug onschadelijk gemaakt. Eerder deze maand liepen iPhones en iPad vast bij het ontvangen van een kwaadaardig linkje in iMessage. Je hoefde niet eens op het linkje te klikken: je toestel ging al over de rooie bij het genereren van de voorvertoning van de betreffende pagina. Het linkje in kwestie werd al vlug offline gehaald, maar copycats kunnen de code in principe weer online plaatsen, waarna hetzelfde probleem optreedt. Apple steekt daar met de update een einde aan.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

HomePod en Siri

Daarnaast biedt iOS 11.2.5 ondersteuning voor de HomePod die op 9 februari in een aantal Engelstalige landen uitkomt. Met de update is het mogelijk om die te configureren. Ook nieuw is de functie om Siri naar het laatste nieuws te vragen. Helaas is ook dit alleen beschikbaar de VS, het VK en Australië.

iOS 11.2.5 bèta

iOS 11.2.5 downloaden

Wil je de update downloaden op je iPhone? Open de app Instellingen en ga naar ‘Algemeen>Software-update’. Of zoek in het zoekvenster boven het Instellingen-menu naar ‘software’; dan vind je de update ook.

Via je Mac of pc kan het updaten via iTunes. Sluit hiervoor je iPhone, iPad, of iPod touch met een kabeltje aan je Mac of PC. Selecteer in iTunes je apparaat en klik op ‘Zoek naar update’. Hoe groot de update is, hangt af van het soort iPhone of iPad dat je hebt.

Lees ook ons dossier over iOS 11.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar