Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

It’s show time! Apple kondigt event aan voor 25 maart

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple event maart 2019


Lees verder na de advertentie

Het eerste Apple-event van 2019 komt eraan! Apple heeft vandaag bekendgemaakt de er deze maand nog een keynote is. Het event vindt plaats op maandag 25 maart om 18.00 uur uur Nederlandse tijd. Locatie is het Steve Jobs Theater op Apple’s eigen campus in Cupertino.

https://twitter.com/i/status/1105188156503179264

Nieuwe Apple-diensten

Apple nieuwsdienst

Apple laat zoals gewoonlijk niets los over de inhoud van de keynote, maar er gaan al maanden geruchten over mogelijke nieuwe Apple-diensten. Apple zou tijdens het event twee diensten lanceren. De eerste is een streamingdienst voor series en films, waarmee Apple de concurrentie aan zou willen gaan met onder meer Netflix. Het thema van het event – it’s show time – lijkt in ieder geval prima in lijn met deze geruchten.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Daarnaast zijn er plannen voor een abonnementsdienst voor nieuws en tijdschriften. Apple heeft een jaar geleden de app Texture overgenomen, een app waarmee je toegang hebt tot talloze tijdschriften. Naar verwachting gaan ze Texture combineren met hun eigen Apple News – een dienst die al ruim drie jaar bestaat, maar nog steeds niet in Nederland beschikbaar is.

Nieuwe producten: iPads, AirPods

Het zou ook kunnen dat Apple tijdens de keynote nieuwe producten aankondigt, hoewel sommige insiders beweren dat we daarop niet moeten rekenen. Er zijn in ieder geval volop geruchten over nieuwe Apple-producten. Ben je toe aan een nieuwe iPad, dan raden we je aan om deze keynote even af te wachten, want naar verluidt verschijnen er twee nieuwe: een ‘gewone’ iPad 2019 en een iPad mini.

AirPower

Naast de iPads mogen we misschien ook nieuwe AirPods verwelkomen. Of anders een nieuw AirPods-hoesje waarmee de eerdere AirPods draadloos oplaadbaar worden. En met een beetje geluk kun je die dan opladen met nóg een nieuw Apple-product: AirPower, de oplaadmat voor AirPods, iPhone en Apple Watch, die vorig jaar al had moeten verschijnen.

Apple event maart 2019 volgen

De keynote kun je eenvoudig volgen via een livestream die Apple zelf op de website beschikbaar stelt. Natuurlijk houden we je op icreatemagazine.nl op de hoogte van het evenement. Daarnaast doen we live verslag op Twitter via @icreate_NL en sturen we je na afloop een nieuwsbrief met alle highlights.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!