Terug naar It’s show time! Apple kondigt event aan voor 25 maart
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

It’s show time! Apple kondigt event aan voor 25 maart

Door Laura Grootaarts11 maart 2019 21:042 min. leestijd0

Het eerste Apple-event van 2019 komt eraan! Apple heeft vandaag bekendgemaakt de er deze maand nog een keynote is. Het event vindt plaats op maandag 25 maart om 18.00 uur uur Nederlandse tijd. Locatie is het Steve Jobs Theater op Apple’s eigen campus in Cupertino.

Nieuwe Apple-diensten

Apple nieuwsdienst

Apple laat zoals gewoonlijk niets los over de inhoud van de keynote, maar er gaan al maanden geruchten over mogelijke nieuwe Apple-diensten. Apple zou tijdens het event twee diensten lanceren. De eerste is een streamingdienst voor series en films, waarmee Apple de concurrentie aan zou willen gaan met onder meer Netflix. Het thema van het event – it’s show time – lijkt in ieder geval prima in lijn met deze geruchten.

Daarnaast zijn er plannen voor een abonnementsdienst voor nieuws en tijdschriften. Apple heeft een jaar geleden de app Texture overgenomen, een app waarmee je toegang hebt tot talloze tijdschriften. Naar verwachting gaan ze Texture combineren met hun eigen Apple News – een dienst die al ruim drie jaar bestaat, maar nog steeds niet in Nederland beschikbaar is.

Nieuwe producten: iPads, AirPods

Het zou ook kunnen dat Apple tijdens de keynote nieuwe producten aankondigt, hoewel sommige insiders beweren dat we daarop niet moeten rekenen. Er zijn in ieder geval volop geruchten over nieuwe Apple-producten. Ben je toe aan een nieuwe iPad, dan raden we je aan om deze keynote even af te wachten, want naar verluidt verschijnen er twee nieuwe: een ‘gewone’ iPad 2019 en een iPad mini.

AirPower

Naast de iPads mogen we misschien ook nieuwe AirPods verwelkomen. Of anders een nieuw AirPods-hoesje waarmee de eerdere AirPods draadloos oplaadbaar worden. En met een beetje geluk kun je die dan opladen met nóg een nieuw Apple-product: AirPower, de oplaadmat voor AirPods, iPhone en Apple Watch, die vorig jaar al had moeten verschijnen.

Apple event maart 2019 volgen

De keynote kun je eenvoudig volgen via een livestream die Apple zelf op de website beschikbaar stelt. Natuurlijk houden we je op icreatemagazine.nl op de hoogte van het evenement. Daarnaast doen we live verslag op Twitter via @icreate_NL en sturen we je na afloop een nieuwsbrief met alle highlights.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar