Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iOS 10.3.3 is uit: dit moet je weten

Auteur: Laura Grootaarts
6 reacties
iOS 10.3.3


Lees verder na de advertentie

Apple heeft vanavond iOS 10.3.3 uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod touch. De update bevat geen opzienbarende nieuwe functies, toch adviseren we je om de nieuwste versie van iOS zo snel mogelijk te installeren. Je toestel is dan namelijk weer helemaal up-to-date qua beveiliging, en er worden wat kleine problemen opgelost. Apple heeft ook alle overige besturingssystemen geüpdatet.

Nieuwe wallpapers iOS 10.3.3

Weinig nieuws onder de zon dus, in deze update. De opmerkelijkste vernieuwing zijn drie nieuwe wallpapers. En dat geldt nog niet eens voor alle iOS-toestellen: deze zijn alleen beschikbaar voor de 12,9-inch iPad Pro. Op de achtergronden zijn drie stranden in heel diverse kleurpaletten te zien.

Wallpapers iOS 10.3.3

iOS 10.3.3 downloaden

De makkelijkste manier om te updaten, is draadloos – via je iPhone of iPad zelf. Hiervoor open je de instellingen en ga je naar ’Algemeen>Software-update’.


kooptip

Updaten is ook mogelijk via Mac of pc. Sluit je toestel met het kabeltje aan, selecteer het toestel in iTunes en klik op ‘Overzicht’ en kies ‘Zoek naar update’.

iOS 11 in september

iOS 10.3.3 is waarschijnlijk de laatste update van iOS 10. De eerstvolgende update is waarschijnlijk die naar iOS 11, wat een compleet nieuw besturingssysteem is, met diverse grote en kleine nieuwe functies.