Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Na het zien van deze video gebruik je je iPhone niet meer in de auto

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
interpolis automodus


Lees verder na de advertentie

Iedereen weet dat het gevaarlijk is om je smartphone te gebruiken als je achter het stuur zi. Maar die WhatsApp-berichtjes en andere notificaties zijn soms zó verleidelijk … 89 procent van de automobilisten rijdt niet mobielvrij. Met alle gevolgen van dien, zo laat verzekeraar Interpolis zien in een confronterende video.

Afgeleid door de telefoon

Aan het begin van het filmpje vertellen automobilisten over hun smartphonegebruik tijdens het rijden. Vervolgens worden ze met hun telefoon achter het stuur gezet om een testparcours af te leggen. Voor velen al een wake-up call, en daarna ontmoeten ze ook nog Koen van Tongeren. Koen vertelt hoe hij een vreselijk ongeluk heeft veroorzaakt doordat hij werd afgeleid door zijn telefoon. Mocht je denken dat dit allemaal geacteerd is: helaas. Koens verhaal kwam eerder aan bod in een documentaire van Frans Bromet: In één klap.

Hieronder zie je de video van Interpolis.

Interpolis AutoModus


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Interpolis heeft de Interpolis AutoModus-app uitgebracht die het je makkelijker maakt om je iPhone te negeren. Dit najaar introduceert Apple met iOS 11 ook een speciale automodus, en eerder deze week werd duidelijk dat ook Spotify experimenteert met een soortgelijke functie.