Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Bestel iCreate 148 – met 32 iPhone-tips die je leven redden

Auteur: iCreate
0 reacties
iCreate 148


Lees verder na de advertentie

Wist je dat de iPhone en Apple Watch letterlijk je leven kunnen redden? Apple heeft ze namelijk volgepropt met functies die in een noodgeval cruciaal kunnen zijn. Wel 32 om precies te zijn, en in iCreate 148 nemen we ze allemaal met je door. Zo ben je altijd voorbereid op het ergste.

32 iPhone-tips die je leven redden

Liever denk je er niet over na, maar wat doe je in geval van nood? Een ongeluk zit immers in een klein hoekje, en het is belangrijk dat je dan snel handelt. Met je iPhone en Apple Watch bijvoorbeeld. Deze apparaten staan namelijk vol levensreddende functies. En nee, dan bedoelen we niet alleen 112 bellen: wij hebben er maar liefst 32 gevonden, van medische ID’s instellen tot SOS-berichten versturen via een satelliet. In iCreate 148 nemen we ze allemaal door.

Apple Music vs. Spotify: welke muziekdienst past het beste bij jou?

Zeg je muziekdienst, dan zeg je Apple Music of Spotify. Het zijn nou eenmaal de populairste streamingdiensten van het moment, maar hoe verhouden de twee zich tot elkaar? Dat ontdek je in iCreate 148. Zo vergelijken we de belangrijkste specificaties, noemen we de functies die je zowel op Spotify als Apple Music vindt, en geven we aan met welke exclusieve features ze zich juist van elkaar onderscheiden. Uiteindelijk weet je dan precies welke dienst het beste bij je past.

Ook dit staat voor je klaar

Maak je eigen animatiefilm | Met deze macOS-tips houd je werk en privé gescheiden | Bescherm je privacy in WhatsApp | HomePod 2 getest

iCreate 148 bestellen


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop en het wordt gratis bij je bezorgd. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 148.