Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Bestel iCreate 141 – Alle nieuwe functies van iOS 16 uitgelegd

Auteur: Annemiek Lourensen
2 reacties
iCreate 141


Lees verder na de advertentie

Bij iCreate betekent september maar één ding: de komst van een nieuwe iPhone! Of ja, eigenlijk twee dingen, want deze maand verschijnt ook de nieuwste grote iPhone-update. Dit jaar is het de beurt aan iOS 16 – en we weten nu al welke nieuwe functies deze software gaat introduceren. In iCreate 141 hebben we ze alvast voor je op een rij gezet, zodat je direct alles uit iOS 16 haalt zodra de update beschikbaar is.

Geld besparen

Een nieuwe iPhone, iPad of Mac neemt een hap uit je portemonnee, maar met de juiste apps kunnen deze apparaten ook helpen om geld te besparen. Wij hebben er 25 gevonden, zodat je de hoge prijzen voortaan voor bent – zowel met het boodschappen doen en (online) shoppen als tijdens dagjes uit.

En verder …

Onze uitgebreide review van de MacBook Air 2022 | Haal meer uit Macs met een M1- of M2-chip | Terugblikken op het leven van de iPod | Vijf VPN’s waarmee je nóg veiliger kunt internetten

iCreate 141 bestellen

Wil je de nieuwe iCreate lezen? Je hoeft er je luie stoel niet voor uit! Bestel het nummer nú in onze webshop. En kun je niet wachten? Dan is er ook een digitale versie van iCreate 141!


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt