Terug naar Leuke deal: gratis HomePod mini bij iPhone 13
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Leuke deal: gratis HomePod mini bij iPhone 13

Door Laura Grootaarts19 juli 2022 10:582 min. leestijd

Ben je van plan om een iPhone 13 aan te schaffen? Dan wijzen we je graag op een leuke deal bij KPN. Bestel je daar een iPhone 13 met een 1 of 2-jarig abonnement, dan krijg je er een HomePod mini bij cadeau.

Direct naar de HomePod mini-actie

HomePod mini

De HomePod mini is Apple’s slimme speaker. Ideaal om muziek en podcasts mee te beluisteren. Maar je kunt ook commando’s geven aan de virtuele assistent Siri. Wat je er allemaal mee kunt, lees je in ons artikel met alle HomePod mini functies. Pas sinds dit voorjaar is de HomePod mini verkrijgbaar in Nederland. De iPhone 13 is Apple’s meest recente iPhone-model, verschenen in het najaar van 2021.

HomePod mini gratis bij KPN: hoe zit dat?

Sluit je deze maand een 1 of 2-jarig KPN Mobiel Abonnement af in combinatie met een iPhone 13, dan kun je er een spacegrijze HomePod mini (€ 109) bij aanvragen. Je krijgt hem uitsluitend cadeau bij de 6,1-inch iPhone 13, het ‘doorsnee’ model dus. De mini, de Pro en de Pro Max vallen niet binnen de actie.

De iPhone 13 met 128 GB kost bij KPN € 768 – daar komen dan nog de maandelijkse abonnementskosten bij en die zijn variabel. Bij Apple is de adviesprijs voor deze iPhone € 909. Dus ook wat dat betreft, is het best een goede deal.

Ben je al klant van KPN? Ook dan kun je misschien mee profiteren van de actie. In de voorwaarden is te lezen dat zowel ‘verlengingen als nieuwe klanten’ in aanmerking komen voor de actie. Wil je meer weten over de actie en de bijbehorende voorwaarden, kijk dan op de website van KPN:

Naar de HomePod-actie

Wil je eerst meer weten?

Lees dan ook de volgende artikelen:

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden