Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Leuke deal: gratis HomePod mini bij iPhone 13

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
HomePod mini


Lees verder na de advertentie

Ben je van plan om een iPhone 13 aan te schaffen? Dan wijzen we je graag op een leuke deal bij KPN. Bestel je daar een iPhone 13 met een 1 of 2-jarig abonnement, dan krijg je er een HomePod mini bij cadeau.

Direct naar de HomePod mini-actie

De HomePod mini is Apple’s slimme speaker. Ideaal om muziek en podcasts mee te beluisteren. Maar je kunt ook commando’s geven aan de virtuele assistent Siri. Wat je er allemaal mee kunt, lees je in ons artikel met alle HomePod mini functies. Pas sinds dit voorjaar is de HomePod mini verkrijgbaar in Nederland. De iPhone 13 is Apple’s meest recente iPhone-model, verschenen in het najaar van 2021.

HomePod mini gratis bij KPN: hoe zit dat?

Sluit je deze maand een 1 of 2-jarig KPN Mobiel Abonnement af in combinatie met een iPhone 13, dan kun je er een spacegrijze HomePod mini (€ 109) bij aanvragen. Je krijgt hem uitsluitend cadeau bij de 6,1-inch iPhone 13, het ‘doorsnee’ model dus. De mini, de Pro en de Pro Max vallen niet binnen de actie.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De iPhone 13 met 128 GB kost bij KPN € 768 – daar komen dan nog de maandelijkse abonnementskosten bij en die zijn variabel. Bij Apple is de adviesprijs voor deze iPhone € 909. Dus ook wat dat betreft, is het best een goede deal.

Ben je al klant van KPN? Ook dan kun je misschien mee profiteren van de actie. In de voorwaarden is te lezen dat zowel ‘verlengingen als nieuwe klanten’ in aanmerking komen voor de actie. Wil je meer weten over de actie en de bijbehorende voorwaarden, kijk dan op de website van KPN:

Naar de HomePod-actie

Wil je eerst meer weten?

Lees dan ook de volgende artikelen: