Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Groene iPhone 13 kopen? Hij is vanaf vandaag beschikbaar!

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
groene iPhone 13 kopen


Lees verder na de advertentie

Door de komst van de iPhone SE 2022 en iPad Air 2022 zou je het haast vergeten, maar vanaf vandaag kun je ook een gloednieuwe groene iPhone 13 kopen! Precies een week nadat de voorverkoop van het toestel is gestart.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Groene iPhone 13 kopen

Rood, blauw, roze, wit, zwart – toen de iPhone 13 in september van 2021 werd aangekondigd, kon je al uit een enorm kleurenpalet kiezen. Maar Apple heeft hier nog een likje verf aan toegevoegd tijdens het Apple-event van 8 maart. Hier werd namelijk aangekondigd dat je binnenkort een groene iPhone 13 (mini) kunt kopen. En de iPhone 13 Pro (Max) mag ook niet ontbreken: dit toestel heeft de kleur ‘Alpengroen’ gekregen.

Het is ondertussen tien dagen geleden sinds het event, wat betekent dat het toestel vanaf vandaag officieel in de winkels ligt. Wij verwachten dat de verkoop niet zo haastig zal lopen als de iPhone SE 2022 (waarvan de verkoop ook vandaag is begonnen). Maar als groen je lievelingskleur is, kan het geen kwaad om er vroeg bij te zijn. Heb je je toestel gekocht tijdens de voorverkoop, dan komt de postbode misschien vandaag nog langs met je pakketje!

Groene iPhone 13 kopen? Dit betaal je ervoor


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Voor een groene iPhone 13 (mini) betaal je hetzelfde als voor de andere kleuren. De adviesprijs van het instapmodel is 909 euro, voor de mini is het 809 euro. Hetzelfde geldt voor de luxere modellen: een iPhone 13 Pro kost 1.159 euro, en een Pro Max maar liefst 1.259 euro.

Overigens gaat het bij deze prijzen om de basismodellen, oftewel de toestellen met 128 GB aan opslagcapaciteit. Wil je meer geheugen, dan betaal je er ook meer voor. Je moet dus duidelijk wat overhebben voor zo’n lentekleurtje.

Denk jij nu: groen moet je doen? Ren dan naar de winkels, want als het nog niet duidelijk was: het toestel is vanaf vandaag officieel verkrijgbaar. Of je bestelt hem online, bijvoorbeeld bij een van de volgende winkels: