Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Geen livestream van Apple Event maart

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Livestream Apple Event maart


Lees verder na de advertentie

Het Apple Event van aanstaande dinsdag 27 maart wordt niet live uitgezonden. Dat heeft Apple bevestigd in de Apple Special Event-app op de Apple TV.

Apple Event 27 maart

Geen livestream Apple Event maart 2018

Apple’s eerste evenement van 2018 heeft een educatief thema en vindt plaats op de Lane Tech High School in Chicago. Normaal gesproken kun je een livestream van Apple-evenementen volgen via onder meer de Apple Special Event-app op de Apple TV. In die app wordt nu gemeld dat er weliswaar een verslag komt, maar pas na afloop van de presentatie.

Het is sowieso al zes jaar geleden dat Apple een educatief evenement heeft gehouden en dat zorgt ervoor dat we nauwelijks weten wat we van Apple’s ‘field trip’ mogen verwachten. Het begint erop te lijken dat het evenement echt specifiek gericht is op leraren en studenten en veel minder op de gewone consument. Het valt dus te betwijfelen of er dinsdag allerlei nieuwe hardware wordt onthuld. We weten nog niet of aanwezige media de mogelijkheid en toestemming hebben om zelf te livestreamen.

Van het educatieve evenement in 2012 was overigens ook geen livestream beschikbaar. Toen kwam er ook enkel software beschikbaar voor het onderwijs.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt