Terug naar Geen livestream van Apple Event maart
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Geen livestream van Apple Event maart

Door Laura Grootaarts25 maart 2018 17:271 min. leestijd0

Het Apple Event van aanstaande dinsdag 27 maart wordt niet live uitgezonden. Dat heeft Apple bevestigd in de Apple Special Event-app op de Apple TV.

Apple Event 27 maart

Geen livestream Apple Event maart 2018

Apple’s eerste evenement van 2018 heeft een educatief thema en vindt plaats op de Lane Tech High School in Chicago. Normaal gesproken kun je een livestream van Apple-evenementen volgen via onder meer de Apple Special Event-app op de Apple TV. In die app wordt nu gemeld dat er weliswaar een verslag komt, maar pas na afloop van de presentatie.

Livestream Apple Event maart

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het is sowieso al zes jaar geleden dat Apple een educatief evenement heeft gehouden en dat zorgt ervoor dat we nauwelijks weten wat we van Apple’s ‘field trip’ mogen verwachten. Het begint erop te lijken dat het evenement echt specifiek gericht is op leraren en studenten en veel minder op de gewone consument. Het valt dus te betwijfelen of er dinsdag allerlei nieuwe hardware wordt onthuld. We weten nog niet of aanwezige media de mogelijkheid en toestemming hebben om zelf te livestreamen.

Van het educatieve evenement in 2012 was overigens ook geen livestream beschikbaar. Toen kwam er ook enkel software beschikbaar voor het onderwijs.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar