Terug naar Cadeautje van Apple: Final Cut Pro en Logic zijn 3 maanden gratis
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Cadeautje van Apple: Final Cut Pro en Logic zijn 3 maanden gratis

Door Sven Lamers27 maart 2020 09:202 min. leestijd0

Apple heeft zonet bekendgemaakt dat zijn professionele programma’s Final Cut Pro X en Logic Pro X voor 3 maanden gratis zijn voor iedereen om te gebruiken. Final Cut Pro is Apple’s professionele videobewerking, Logic Pro is een professionele muziekstudio. Loop je regelmatig tegen de grenzen van iMovie of GarageBand aan? Nu is de tijd om de professionele tegenhangers uit te proberen, via een testversie die negentig dagen geldig is.

Final Cut Pro

Wees creatief als je thuis zit

Voor Final Cut Pro gold in het verleden een proefperiode van 30 dagen, voor Logic was voorheen helemaal geen proefperiode beschikbaar. Apple hoopt dat klanten die op dit moment thuis zitten met deze langere free trials iets nieuws kunnen leren en toffe dingen in de programma’s creëren. Eerder maakte ook Affinity zijn creatieve apps voor drie maanden gratis.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Apple heeft laten weten dat de testperiode’s op gegeven moment weer teruggaan naar 30 dagen. Ook Logic behoudt dan een standaard testversie van 30 dagen.

Final Cut Pro en Logic Pro gratis

Zoals gezegd is Final Cut Pro de professionele tegenhanger van iMovie. Hiermee kun je alles wat in iMovie ook kan, maar daarnaast nog zo veel meer. Een simpel voorbeeld is beeld-in-beeld. Waar je in iMovie standaard maar één extra videobeeld aan je film kunt toevoegen, is dat bij FCP onbeperkt. En ook wat effecten betreft biedt FCP veel meer mogelijkheden.

Logic wordt in muziek- en podcaststudio’s wereldwijd gebruikt en is dé referentie op het gebied van opname en muziek bewerken. Ook hierbij geldt: je kunt alles wat je met GarageBand kunt, maar daarnaast nog zo ontzettend veel meer.

Logic MacBook

Beschikbaarheid

De testversie van Final Cut Pro is vanaf nu beschikbaar, die van Logic gaat de komende dagen online. Je vindt de proefversies op de pagina’s van Final Cut Pro X en Logic Pro X bij Apple. Bijzonder leuk: had je in het verleden al de 30 dagen testversie van Final Cut Pro uitgeprobeerd? Dan mag je nu gewoon opnieuw een gratis trial aanvragen.

Ideeën nodig?

Weet je niet zo goed waar je in Final Cut Pro moet beginnen? Daar heb je iCreate voor. Vrijwel elke maand vind je in iCreate een FCP-workshop waar we de geniale mogelijkheden van het programma uitlichten. En voor de toekomst gaan we zeker ook Logic Pro vaker meenemen.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar