Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Creatievelingen opgelet: Affinity-apps zijn nu 3 maanden gratis

Auteur: Koen van Ekeren
1 reacties
Affinity Photo gratis


Lees verder na de advertentie

De komende maanden zullen we veel thuis uithangen – maar dat betekent niet dat je je hoeft te vervelen. Affinity helpt ons om de tijd creatief door te komen, want Affinity Photo (een soort Photoshop), Affinity Designer (een concurrent van Illustrator) en Affinity Publisher (iets als InDesign) zijn nu drie maanden gratis.

Affinity Photo gratis

Met het aanbod wil Affinity zijn achterban steunen in deze moeilijke tijd. De proefversie van 90 dagen is te downloaden op de website van Affinity. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van je naam en e-mailadres. Daarna download je de app(s) op je Mac en krijg je een product key toegestuurd om de lange proefversie te verzilveren.

De apps van Affinity zijn daarnaast beschikbaar voor de helft van de gebruikelijke prijs – en ze waren al goedkoop. Voor zowel Affinity Photo, Affinity Publisher als Affinity Designer betaal je eenmalig € 27,99. Ter vergelijking: Photoshop, Illustrator en InDesign kosten maandelijks € 24,19, waar je minimaal een jaar aan vastzit. Wil je ze alle drie, dan ben je een jaar lang elke maand € 60,49 kwijt.

Natuurlijk zijn de Creative Cloud-apps van Adobe uitgebreider, maar de apps van Affinity doen daar weinig voor onder. Bijna alles wat je met Photoshop, Illustrator en InDesign kunt, is ook mogelijk bij zijn Affinity-tegenhangers. Bovendien werken de gereedschappen en bewerkingsopties vergelijkbaar. Heb je al eens gewerkt met de apps van Adobe, dan kun je ook goed uit de voeten met die van Affinity.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Adobe

Ook Adobe komt met een tegemoetkoming voor zijn Creative Cloud-klanten, maar dit is alleen voor actieve gebruikers. Zij kunnen twee maanden gratis gebruikmaken van alle apps. Om dit te doen, moet je de stappen ondernemen om je abonnement op te zeggen. Hierbij probeert Adobe je te overtuigen om te blijven en kun je de apps van Adobe 60 dagen gratis gebruiken.

En ook leuk voor creatievelingen: iCreate heeft een speciale voorjaarsactie. Met het tijdschrift haal je een jaar lang tips, workshops en creatieve projecten voor je Apple-apparaten in huis.