Terug naar Creatievelingen opgelet: Affinity-apps zijn nu 3 maanden gratis
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Creatievelingen opgelet: Affinity-apps zijn nu 3 maanden gratis

Door Koen van Ekeren24 maart 2020 09:582 min. leestijd1

De komende maanden zullen we veel thuis uithangen – maar dat betekent niet dat je je hoeft te vervelen. Affinity helpt ons om de tijd creatief door te komen, want Affinity Photo (een soort Photoshop), Affinity Designer (een concurrent van Illustrator) en Affinity Publisher (iets als InDesign) zijn nu drie maanden gratis.

Affinity Photo gratis

Affinity Photo gratis

Met het aanbod wil Affinity zijn achterban steunen in deze moeilijke tijd. De proefversie van 90 dagen is te downloaden op de website van Affinity. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van je naam en e-mailadres. Daarna download je de app(s) op je Mac en krijg je een product key toegestuurd om de lange proefversie te verzilveren.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De apps van Affinity zijn daarnaast beschikbaar voor de helft van de gebruikelijke prijs – en ze waren al goedkoop. Voor zowel Affinity Photo, Affinity Publisher als Affinity Designer betaal je eenmalig € 27,99. Ter vergelijking: Photoshop, Illustrator en InDesign kosten maandelijks € 24,19, waar je minimaal een jaar aan vastzit. Wil je ze alle drie, dan ben je een jaar lang elke maand € 60,49 kwijt.

Natuurlijk zijn de Creative Cloud-apps van Adobe uitgebreider, maar de apps van Affinity doen daar weinig voor onder. Bijna alles wat je met Photoshop, Illustrator en InDesign kunt, is ook mogelijk bij zijn Affinity-tegenhangers. Bovendien werken de gereedschappen en bewerkingsopties vergelijkbaar. Heb je al eens gewerkt met de apps van Adobe, dan kun je ook goed uit de voeten met die van Affinity.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

Adobe

Ook Adobe komt met een tegemoetkoming voor zijn Creative Cloud-klanten, maar dit is alleen voor actieve gebruikers. Zij kunnen twee maanden gratis gebruikmaken van alle apps. Om dit te doen, moet je de stappen ondernemen om je abonnement op te zeggen. Hierbij probeert Adobe je te overtuigen om te blijven en kun je de apps van Adobe 60 dagen gratis gebruiken.

En ook leuk voor creatievelingen: iCreate heeft een speciale voorjaarsactie. Met het tijdschrift haal je een jaar lang tips, workshops en creatieve projecten voor je Apple-apparaten in huis.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Ashcat
Lezer
Ashcat

Affinity Photo is een volwaardige Photoshop clone, ik werk er al meer dan een jaar mee terwijl ik daarvoor 10 jr met Photoshop werkte. Ik wilde geen abonnement en omdat Photoshop enkel nog in de 64 bits draait werkt het ook niet meer op mijn iMac.
Nu heb ik Affinity op de iMac én op mijn tablet. Het is echt een geweldig programma. De ontwikkelaars “luisteren” ook nog eens naar de gebruikers! En er is een heel goed forum. Ik hoop wel dat ze niet zo arrogant worden als Adobe,