Terug naar Geen behoefte aan een Apple Watch? Dit is een alternatief
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Geen behoefte aan een Apple Watch? Dit is een alternatief

Door marketing24 juli 2019 08:482 min. leestijd1

Een dameshorloge is zoveel meer dan een apparaat dat de tijd moet aangeven. Het maakt de outfit af en vertelt ook meteen of je te laat bent voor de nieuwe aflevering van Grey’s Anatomy. Maar niet iedere vrouw zit te wachten op een horloge dat bliept en trilt bij ieder binnenkomend berichtje. De dameshorloges van Michael Kors zeuren niet en geven je outfit een glamour look mee.

Michael Kors

Een nieuwe Apple Watch Series 4 of later dit jaar misschien een Apple Watch Series 5 zijn een goede keuze. Het horloge heeft veel voordelen ten opzichte van een analoog horloge. Een Apple Watch helpt je al die verjaardagen te herinneren, met een Apple Watch kan je betalen via Apple Pay en ook nog direct al je berichten lezen. Het maakt je leven wel een stuk makkelijker. Zeker als een Apple Watch zich midden in het ecosysteem van Apple bevindt, dat wil zeggen: als je een iPhone en/of een Mac hebt.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Er is echter één maar. Een digitaal horloge zal nooit de uitstraling hebben die een analoog horloge heeft. Een Apple Watch is niet altijd geschikt voor elke outfit (hoewel je de wijzerplaat wel kunt afstemmen op je kleding) of bijzondere gelegenheden. Soms moet er iets meer stijl of elegantie aan de pols. Een elegant horloge voor dat ene special gala maakt een jurk helemaal af. Of juist het tegenovergestelde! Een strakke zwarte cocktailjurk smeekt om iets glimmends aan de pols.

Dameshorloges van Michael Kors

Een analoog horloge van Michael Kors heeft die uitstraling. Zo’n horloge is een tijdloos sieraad én een praktisch accessoire tegelijkertijd. Diezelfde uitstraling heeft het strakke en minimalistische design van de iMac. Kortom: een fantastische aanvulling op je garderobe, voor nu maar ook in de toekomst.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Hugo
Lezer
Hugo

Dat horloge kost zoveel als de Apple Watch. Die kan wel veel meer. Ik heb al een tweede en ben zeer tevreden.