Terug naar Bunq schakelt Apple Pay in Nederland alweer uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bunq schakelt Apple Pay in Nederland alweer uit

Door Sven Lamers22 maart 2018 09:132 min. leestijd0

Dat ging vlot. Eergisteren kondigde de Nederlandse digitale bank bunq met groot bombarie Apple Pay in Italië en Spanje aan. In de app van de bank werd in het vervolg uitgelegd hoe je via een kleine omweg Apple Pay ook in Nederland kon activeren. Iedereen was dolenthousiast (ook wij), maar nu is de Apple Pay-pret alweer voorbij. Het lijkt erop dat een bepaalde grote technologiereus niet blij was met de vervroegde lancering. De mogelijkheid om je bunq-rekening in Nederland voor Apple Pay te activeren, is helemaal uit de app gehaald.

Geen Apple Pay met bunq

Het was ook wel te mooi om waar te zijn. Met een paar tikken had je een bankrekening geopend en die toegevoegd aan de app Wallet voor Apple Pay. Binnen tien minuten waren we klaar om met Apple Pay te betalen.

Misschien ging bunq te ver door al zijn Nederlandse klanten het volgende te mailen: ‘We zijn ontzettend blij om Apple Pay te introduceren.’ Bunq introduceert Apple Pay? We kunnen ons wel voorstellen dat Apple hier helemaal niet blij mee was.

Misschien introductie volgende week?

Als we dan íéts uit dit hele verhaal kunnen halen, dan is het wel dat er veel mensen in Nederland supergraag Apple Pay willen hebben. En wellicht duidt het feit dat Apple bunq heeft teruggefloten op een snelle officiële lancering van Apple Pay in Nederland. Volgende week houdt Apple een ‘Education Event‘ in Chicago en presenteert het daar waarschijnlijk nieuwe producten. Misschien komt er nog een persbericht achteraan met de boodschap: ‘We zijn ontzettend blij om Apple Pay te introduceren.’

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple Pay
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar