Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple kondigt evenement aan voor 27 maart

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Event terugkijken


Lees verder na de advertentie

Apple heeft zojuist een uitnodiging verstuurd naar de pers voor een event op dinsdag 27 maart. De naam van het event is Let’s take a field trip. Hieronder zie je de uitnodiging.

Apple Event 27 maart: nieuwe producten?

Het evenement heeft een educatieve insteek. ‘Hoor onze nieuwe ideeën voor docenten en studenten’, zo staat te lezen op de uitnodiging. We houden nu nog een slag om de arm, maar het zou zomaar kunnen dat deze ideeën te maken hebben met nieuwe Apple-producten.

Al maanden gaan er geruchten over nieuwe Apple-producten. Zo zou Apple een nieuwe iPhone SE 2 voor ons een petto hebben, de opvolger van het huidige populaire 4-inch model. Daarnaast wordt er ook gesproken over een nieuwe iPad. Deze week waren er ook nog aanwijzingen voor een goedkopere MacBook (Air), maar die verwachten we tijdens de WWDC in juni. De 27e maar verwachten we wel de release van iOS 11.3.

Maar zoals gezegd: we houden een slag om de arm. Want hoewel Apple met enige regelmaat een keynote geeft in het voorjaar, wordt daar nu vooralsnog met geen woord over gerept. Het kan evenzogoed over een relatief klein evenement gaan dat niet eens live te volgen is. Nog iets wat in die richting wijst: het evenement vindt plaats op een onderwijsinstelling en niet bij Apple zelf.

Nog een event


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Het is druk met uitnodigingen deze week: Apple kondigde eerder ook al WWDC 2018 aan. Deze ontwikkelaarsconferentie vindt plaats van 4 tot en met 8 juni.