Terug naar Apple kondigt evenement aan voor 27 maart
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple kondigt evenement aan voor 27 maart

Door Laura Grootaarts16 maart 2018 15:022 min. leestijd0

Apple heeft zojuist een uitnodiging verstuurd naar de pers voor een event op dinsdag 27 maart. De naam van het event is Let’s take a field trip. Hieronder zie je de uitnodiging.

Apple Event 27 maart

Apple Event 27 maart: nieuwe producten?

Het evenement heeft een educatieve insteek. ‘Hoor onze nieuwe ideeën voor docenten en studenten’, zo staat te lezen op de uitnodiging. We houden nu nog een slag om de arm, maar het zou zomaar kunnen dat deze ideeën te maken hebben met nieuwe Apple-producten.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Al maanden gaan er geruchten over nieuwe Apple-producten. Zo zou Apple een nieuwe iPhone SE 2 voor ons een petto hebben, de opvolger van het huidige populaire 4-inch model. Daarnaast wordt er ook gesproken over een nieuwe iPad. Deze week waren er ook nog aanwijzingen voor een goedkopere MacBook (Air), maar die verwachten we tijdens de WWDC in juni. De 27e maar verwachten we wel de release van iOS 11.3.

Maar zoals gezegd: we houden een slag om de arm. Want hoewel Apple met enige regelmaat een keynote geeft in het voorjaar, wordt daar nu vooralsnog met geen woord over gerept. Het kan evenzogoed over een relatief klein evenement gaan dat niet eens live te volgen is. Nog iets wat in die richting wijst: het evenement vindt plaats op een onderwijsinstelling en niet bij Apple zelf.

Nog een event

Het is druk met uitnodigingen deze week: Apple kondigde eerder ook al WWDC 2018 aan. Deze ontwikkelaarsconferentie vindt plaats van 4 tot en met 8 juni.

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar