Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Bewijs: binnenkort verschijnt er een nieuwe iPhone én iPad

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
bewijs nieuwe iPad iPhone


Lees verder na de advertentie

Bij Apple zitten ze niet stil, want ze werken constant aan nieuwe producten. Zo is er vannacht bewijs gevonden dat minstens twee klassiekers binnenkort een nieuwe uitgave krijgen: de iPhone en iPad. En we hebben al een vermoeden om welke modellen het gaat.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bewijs voor een nieuwe iPhone SE en iPad Air?

De Franse techblog Consomac heeft ontdekt dat Apple vannacht een aantal codes voor onuitgebrachte producten heeft geregistreerd. En aan de hand van deze codes heeft Consomac ontcijferd wat voor soort apparaten dit zijn: een nieuwe iPhone en iPad.

De codes onthullen verder geen details, maar er wordt al volop gespeculeerd om welke modellen het gaat. Er zijn de afgelopen maanden namelijk meerdere berichten verschenen over nieuwe iPhones en iPads. Deze wijzen erop dat de codes waarschijnlijk verwijzen naar de iPhone SE 2022 en de vijfde generatie iPad Air. Maar wie weet, misschien heeft Apple nog meer troeven in handen.

Verwachte verschijningsdatum


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Het bewijs van de nieuwe toestellen lijkt waterdicht, want de producten zijn geregistreerd in de database van de ‘Eurasian Economic Commission’ (EEC). Dit is een uitvoerend bestuur van vijf verschillende landen, vergelijkbaar met de Europese Commissie. Wil een bedrijf als Apple in die landen een nieuw product lanceren, dan moet deze commissie eerst op de hoogte worden gesteld.

Overigens is dit niet de eerste keer dat deze database nieuwe producten van Apple heeft onthuld. Afgelopen augustus werd nog ontdekt dat de MacBook Pro 2021 en Apple Watch 7 hier waren geregistreerd. En die werden vervolgens in oktober van 2021 officieel aangekondigd.

De release van de nieuwe iPhone en iPad kan dus niet ver weg zijn. Wij verwachten de SE dit voorjaar zelfs al te zien, specifiek tijdens het eerste Apple-event van 2022.

Bron: MacRumors