Terug naar Bewijs: nieuwe MacBook Pro en Apple Watch 7 release is nabij
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bewijs: nieuwe MacBook Pro en Apple Watch 7 release is nabij

Door Ward Edema3 augustus 2021 10:002 min. leestijd0

De release van de MacBook Pro 2021 en Apple Watch Series 7 komt steeds dichterbij. Nu zijn ze ook verschenen in een database van nieuwe producten.

MacBook Pro 2021 release

MacBook Pro 2021

De toevoeging van de nieuwe modellen aan de database van de Euraziatische Economische Commissie (EEC) werd opgemerkt door de Franse techwebsite Consomac. Het overgrote deel van de nieuwe registraties is voor al bestaande MacBook-modellen, naar alle waarschijnlijkheid om ze opnieuw te registreren voor de komst van macOS 12 Monterey.

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis!

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis!

Internet van Ziggo thuis? Ontvang dan tot €5 korting per maand en dubbele data!

Tussen de registraties van de Macs zitten echter twee onbekende modelnummers: A2442 en A2485. De verwachting is dat het de nieuwe 14-inch MacBook Pro en 16-inch MacBook Pro betreft. Deze modellen worden in het najaar verwacht en krijgen waarschijnlijk een snellere Apple Silicon-chip en nieuw mini-led-scherm. Ook komen er meer poorten in dan op de huidige MacBook Pro, zoals HDMI en een SD-kaartsleuf.

Apple Watch Series 7

Ook de nieuwe Apple Watch Series 7 werd door Consomac opgemerkt. Hiervoor zijn zes verschillende geregistreerde modelnummers gevonden, van A2473 tot en met A2478. Door de verschillende materialen en kastgroottes van de Apple Watch zijn er een stuk meer nieuwe modelnummers dan bij de MacBook.

De Series 7 krijgt naar verwachting een nieuw design met vlakke randen, waardoor hij meer zal lijken op bijvoorbeeld de iPhone 12. Ook krijgt hij dunnere schermranden, een snellere processor en nieuwe Ultra Wideband-connectiviteit. Laatstgenoemde vind je ook terug op de huidige iPhones en op AirTags.

MacBook Pro 2021 & Apple Watch Series 7 release

Met de registratie bij de EEC lijkt de aankondiging van de nieuwe apparaten nabij. In juni werd in dezelfde database al de iPhone 13 opgemerkt. Die verwachten we te zien tijdens het september-event. Met de iets latere registratie van de MacBook Pro en Apple Watch Series 7 zou het kunnen zijn dat de aankondiging ervan ook iets later zal zijn. Nog heel even geduld, dus!

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!

Bron: Consomac

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar