Terug naar Zó groot wordt het scherm van de Apple Watch Series 7
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zó groot wordt het scherm van de Apple Watch Series 7

Door Ward Edema3 september 2021 09:302 min. leestijd0

De Apple Watch Series 7 krijgt een totaal nieuw ontwerp, maar ook een groter scherm met nieuwe wijzerplaten. Dit kun je verwachten.

Apple Watch Series 7 scherm

Apple Watch Series 7 scherm

Volgens een nieuw verslag van Bloomberg krijgt de Apple Watch Series 7 een 16% groter scherm. Dit past bij eerdere geruchten over de grotere 41mm- en 45mm-kastgroottes van het nieuwe model. Dit klinkt misschien niet als een enorme verbetering, maar het voegt genoeg ruimte toe voor een paar nieuwe wijzerplaten. Bloomberg heeft deze ook al toegelicht.

Zo kunnen we onder andere de ‘Modular Max’-wijzerplaat verwachten. Dit is een digitale klok met meerdere extra grote complicaties. Ook ‘Continuum’, die zich aanpast aan ‘de stroming van de tijd’, zal nieuw zijn op de Apple Watch Series 7. Daarnaast zal ‘Atlas’ toegevoegd worden, een wijzerplaat met de aarde en álle 24 tijdzones tegelijk. Laatstgenoemde is al tijdens de WWDC gelekt, zoals je hierboven kunt zien.

Dunnere randen en nieuw ontwerp

Apple Watch Series 7 scherm 2

Het grotere scherm van de Apple Watch Series 7 zal omlijst worden door dunnere schermranden. Hierdoor zal de kast ondanks het grotere scherm niet met 16% toenemen qua grootte. De laatste keer dat we een soortgelijke ontwikkeling zagen was bij de Apple Watch Series 4, toen het kleine vierkante scherm werd vervangen door een groter afgerond scherm. De verandering zal dit jaar echter een stuk kleiner zijn.

Wat betreft de kast kunnen we, volgens eerdere geruchten, voor het eerst in de geschiedenis van de Apple Watch een totaal nieuw ontwerp verwachten. Deze zal afgevlakte randen krijgen, net zoals de iPhone 12 en andere recente Apple devices. Ook zal er een nieuwe groene variant komen.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Geduld is een schone zaak

De kans bestaat dat we wel nog even moeten wachten op de nieuwe Apple Watch. De productie van het nieuwe model zou namelijk stopgezet zijn wegens productieproblemen, waardoor de release uitgesteld moet worden. Na het september-evenement van Apple weten we ongetwijfeld meer. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de Apple Watch Series 7? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5mac

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar