Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Zó groot wordt het scherm van de Apple Watch Series 7

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Watch Series 7 scherm


Lees verder na de advertentie

De Apple Watch Series 7 krijgt een totaal nieuw ontwerp, maar ook een groter scherm met nieuwe wijzerplaten. Dit kun je verwachten.

Apple Watch Series 7 scherm

Volgens een nieuw verslag van Bloomberg krijgt de Apple Watch Series 7 een 16% groter scherm. Dit past bij eerdere geruchten over de grotere 41mm- en 45mm-kastgroottes van het nieuwe model. Dit klinkt misschien niet als een enorme verbetering, maar het voegt genoeg ruimte toe voor een paar nieuwe wijzerplaten. Bloomberg heeft deze ook al toegelicht.

Zo kunnen we onder andere de ‘Modular Max’-wijzerplaat verwachten. Dit is een digitale klok met meerdere extra grote complicaties. Ook ‘Continuum’, die zich aanpast aan ‘de stroming van de tijd’, zal nieuw zijn op de Apple Watch Series 7. Daarnaast zal ‘Atlas’ toegevoegd worden, een wijzerplaat met de aarde en álle 24 tijdzones tegelijk. Laatstgenoemde is al tijdens de WWDC gelekt, zoals je hierboven kunt zien.

Dunnere randen en nieuw ontwerp

Het grotere scherm van de Apple Watch Series 7 zal omlijst worden door dunnere schermranden. Hierdoor zal de kast ondanks het grotere scherm niet met 16% toenemen qua grootte. De laatste keer dat we een soortgelijke ontwikkeling zagen was bij de Apple Watch Series 4, toen het kleine vierkante scherm werd vervangen door een groter afgerond scherm. De verandering zal dit jaar echter een stuk kleiner zijn.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Wat betreft de kast kunnen we, volgens eerdere geruchten, voor het eerst in de geschiedenis van de Apple Watch een totaal nieuw ontwerp verwachten. Deze zal afgevlakte randen krijgen, net zoals de iPhone 12 en andere recente Apple devices. Ook zal er een nieuwe groene variant komen.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Geduld is een schone zaak

De kans bestaat dat we wel nog even moeten wachten op de nieuwe Apple Watch. De productie van het nieuwe model zou namelijk stopgezet zijn wegens productieproblemen, waardoor de release uitgesteld moet worden. Na het september-evenement van Apple weten we ongetwijfeld meer. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de Apple Watch Series 7? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5mac