Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘Apple Watch Series 7 vertraagd wegens productieproblemen’

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Watch Series 7 vertraagd


Lees verder na de advertentie

Het is september, en dat betekent dat het jaarlijkse september-event van Apple nu héél dichtbij is. Maar het kan wel eens een deceptie worden voor fans van de Apple Watch: de Series 7 lijkt vertraagd te zijn.

Redesign complexer dan gedacht

Volgens nieuwswebsite Nikkei Asia is de productie van de Apple Watch Series 7 vertraagd wegens de complexiteit van het nieuwe ontwerp.

Fabrikanten zouden vorige week op kleinere schaal de productie gestart hebben, maar men is nog ontevreden over de kwaliteit en de snelheid ervan. Doordat het ontwerp significant anders is dan de Apple Watch-modellen van de afgelopen jaren, zijn er nieuwe problemen ontstaan bij het assembleren van alle onderdelen.

Apple en de fabrikanten van de nieuwe Apple Watch hebben hierop besloten om de productie tijdelijk stil te zetten. Pas als de problemen zijn opgelost, zal worden overgegaan op massaproductie.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Naast het significant andere ontwerp van de Apple Watch zelf, worden ook de reisbeperkingen door de huidige pandemie genoemd als reden voor de productieproblemen. Normaliter wordt er veel heen en weer gereisd door medewerkers van Apple en fabrikanten om de specificaties van nieuwe ontwerpen te bespreken. Hierdoor worden eventuele problemen in de kiem gesmoord. Dit jaar was dit niet mogelijk, en kwamen de problemen pas boven water toen de productie al gestart was.

Geen Apple Watch Series 7 in september?

Door de vertragingen zou het zomaar kunnen dat we begin september nog geen nieuwe Apple Watch gaan zien. De verwachting is echter dat Apple dit jaar nog twee andere events zal uitzenden, en dus eventueel de aankondiging van de Watch naar één van deze momenten kan verschuiven.

Apple Watch Series 7

De Apple Watch Series 7 krijgt naar verwachting twee nieuwe schermformaten en een ontwerp met vlakke randen. Ook nieuwe gezondheidsfuncties worden verwacht.

Op de hoogte blijven over wanneer de Apple Watch Series 7 nou écht komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via 9to5mac