Terug naar ‘Apple Watch Series 7 vertraagd wegens productieproblemen’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch Series 7 vertraagd wegens productieproblemen’

Door Ward Edema1 september 2021 09:302 min. leestijd0

Het is september, en dat betekent dat het jaarlijkse september-event van Apple nu héél dichtbij is. Maar het kan wel eens een deceptie worden voor fans van de Apple Watch: de Series 7 lijkt vertraagd te zijn.

Apple Watch Series 7 vertraagd

Redesign complexer dan gedacht

Volgens nieuwswebsite Nikkei Asia is de productie van de Apple Watch Series 7 vertraagd wegens de complexiteit van het nieuwe ontwerp.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Fabrikanten zouden vorige week op kleinere schaal de productie gestart hebben, maar men is nog ontevreden over de kwaliteit en de snelheid ervan. Doordat het ontwerp significant anders is dan de Apple Watch-modellen van de afgelopen jaren, zijn er nieuwe problemen ontstaan bij het assembleren van alle onderdelen.

Apple en de fabrikanten van de nieuwe Apple Watch hebben hierop besloten om de productie tijdelijk stil te zetten. Pas als de problemen zijn opgelost, zal worden overgegaan op massaproductie.

Naast het significant andere ontwerp van de Apple Watch zelf, worden ook de reisbeperkingen door de huidige pandemie genoemd als reden voor de productieproblemen. Normaliter wordt er veel heen en weer gereisd door medewerkers van Apple en fabrikanten om de specificaties van nieuwe ontwerpen te bespreken. Hierdoor worden eventuele problemen in de kiem gesmoord. Dit jaar was dit niet mogelijk, en kwamen de problemen pas boven water toen de productie al gestart was.

Geen Apple Watch Series 7 in september?

Door de vertragingen zou het zomaar kunnen dat we begin september nog geen nieuwe Apple Watch gaan zien. De verwachting is echter dat Apple dit jaar nog twee andere events zal uitzenden, en dus eventueel de aankondiging van de Watch naar één van deze momenten kan verschuiven.

Apple Watch Series 7

De Apple Watch Series 7 krijgt naar verwachting twee nieuwe schermformaten en een ontwerp met vlakke randen. Ook nieuwe gezondheidsfuncties worden verwacht.

Op de hoogte blijven over wanneer de Apple Watch Series 7 nou écht komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Bron: via 9to5mac

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar