Terug naar Apple Watch Series 7 vanaf nú te koop: dit is er nieuw
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch Series 7 vanaf nú te koop: dit is er nieuw

Door Ward Edema8 oktober 2021 14:002 min. leestijd0

Zoals Apple al eerder deze week had aangekondigd, kun je de Apple Watch Series 7 vanaf nu kopen via de Apple’s website. De eerste leveringen zullen volgende week vrijdag zijn.

Apple Watch Series 7 kopen

Apple Watch Series 7 kopen

De verkoop van de Apple Watch Series 7 is vrijdag 8 oktober om 14.00 van start gegaan. Wie er vroeg bij is via de website van Apple, zal de Watch al op vrijdag 15 oktober ontvangen. Op die dag zal hij ook in de winkels liggen. Naar verwachting zal de leverdatum echter steeds verder opschuiven, omdat de voorraad naar verluidt schaars is.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Wat is er nieuw?

De Apple Watch Series 7 heeft een flinke upgrade gekregen van het scherm. Deze heeft véél dunnere randen gekregen, waardoor het display zo’n 20% groter is geworden. Dit geeft met name vanaf de zijkant een bijzonder effect, omdat het lijkt alsof het scherm nu helemaal doorloopt tot de metalen rand van de Apple Watch. De extra ruimte op het nieuwe scherm wordt overigens goed benut. Zo zijn er twee extra grote wijzerplaten, geoptimaliseerde apps en voor het eerst een volledig schermtoetsenbord.

Ook is het glas van de Apple Watch Series 7 een stuk sterker geworden. Het is 50% dikker, barstbestendiger en beter beschermd tegen stofdelen (IP6X). Doordat het scherm onder het dikkere glas juist dunner is geworden, is de Apple Watch echter niet significant dikker geworden. We hebben alle vernieuwingen van de Series 7 op een rijtje gezet in ons artikel: ‘Apple Watch Series 7 vs. Series 6: meer verschillen dan je denkt‘.

Welke kleuren zijn er?

Apple Watch Series 7 kleuren

De Apple Watch Series 7 is beschikbaar in vijf aluminium-kleuren, die állemaal anders zijn dan voorgaande jaren:

  • Inktblauw (zwart)
  • Sterrenlicht (zilver)
  • Groen
  • Blauw
  • Product(RED)

En de 4G-versie dan?

Apple Watch Series 7 4G

De Apple Watch met 4G, waarvan KPN bevestigd heeft die te gaan leveren, is nog niet vanaf vandaag te koop. Wanneer dat wel het geval is, is nog niet bekend. Apple heeft vandaag echter wel op de eigen website bevestigd dat de Cellular-modellen ‘binnenkort verkrijgbaar’ zijn: nog even geduld dus! Bovendien blijkt nu ook T-Mobile de Apple Watch met 4G aan te gaan bieden.

Apple Watch Series 7 prijs

De prijzen van de Apple Watch Series 7 in Nederland zijn vrijwel gelijk gebleven met die van de vorige generatie Apple Watch. De maten zijn overigens 1mm groter dan bij het vorige model: dit komt door het grotere scherm. De prijzen zijn als volgt:

  • Apple Watch Series 7 – GPS – 41mm: €429
  • Apple Watch Series 7 – GPS – 45mm: €459
De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar