Terug naar Apple Watch met 4G komt officieel naar Nederland (update)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch met 4G komt officieel naar Nederland (update)

Door Ward Edema15 september 2021 13:242 min. leestijd0

Update 16 september: Alle verwijzingen naar de 4G-versie van de Apple Watch op de Nederlandse versie van Apple’s website zijn weer verwijderd. De aankomende ondersteuning van KPN blijft echter staan.


Hoewel er al jaren een variant van de Apple Watch met 4G is in onze buurlanden, is die versie nooit naar Nederland gekomen. Daar komt nu eindelijk verandering in.

Apple Watch 4G Nederland

Exclusief

De Apple Watch Series 7, evenals oudere Watch-modellen met 4G, zal niet direct met ieder Nederlands netwerk werken. Sterker nog, van wat er bekend is zal dit voorlopig slechts bij één provider het geval zijn.

KPN gaat namelijk als eerste Nederlandse provider ondersteuning bieden voor 4G-modellen van de Apple Watch. Dit heeft de provider bevestigd tegenover RTL Nieuws. Hiermee hebben ze dus de primeur.

Het grootste voordeel van de Apple Watch met 4G is dat je niet meer altijd je telefoon bij je hoeft te hebben. Zo kun je sporten en je activiteit tracken zonder een zware telefoon in je zak, of online muziek streamen naar je AirPods vanaf je Apple Watch.

Nieuwe kleuren

Met de komst van de Apple Watch met 4G komt ook de roestvrij stalen variant van de Watch terug naar Nederland. Deze verdween jaren geleden uit de Nederlandse winkels, nadat Apple bij álle roestvrij stalen varianten van de Apple Watch standaard 4G-ondersteuning inbouwde.

De stalen Apple Watch Series 7 is beschikbaar in zilver, grafiet en goud. Door het materiaal is ‘ie een stuk sterker (en zwaarder) dan de aluminium variant.

Door Apple verklapt

Vorige maand kwamen er al geruchten naar boven over de komst van de 4G-versie van de Apple Watch naar Nederland. Op een Nederlandse supportpagina van Apple werd namelijk sinds kort doorgelinkt naar een niet-bestaande Nederlandse pagina voor de Apple Watch met 4G.

Dit blijkt nu geen toeval te zijn, nu de bewuste pagina ook online is gekomen. Bovendien staat de 4G-versie van de Apple Watch Series 7, evenals die van de Series 6 en SE, nu ook meermaals op de Nederlandse Apple-website.

Apple Watch met 4G in Nederland: release en prijs

De 4G-versie (cellular) van de Apple Watch Series 7 is later deze herfst te bestellen. Dit zijn de verwachte prijzen:

  • Apple Watch Series 7 Cellular – aluminium – 41mm: € 529
  • Apple Watch Series 7 Cellular – aluminium – 45 mm: € 559
  • Apple Watch Series 7 Cellular – roestvrij staal – 41mm: € 729
  • Apple Watch Series 7 Cellular – roestvrij staal – 45 mm: € 779

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!

Bron: RTL Nieuws

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis!

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis!

Ben als eerste op de hoogte van exclusieve updates over de allernieuwste iPhone 13

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
 • Handige Apple-tips
 • Altijd up-to-date
 • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar