Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple Watch met 4G komt officieel naar Nederland (update)

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Watch 4G Nederland


Lees verder na de advertentie

Update 8 oktober: Met de komst van de Apple Watch Series 7, is op de website van Apple vandaag bevestigd dat de Cellular-modellen ‘binnenkort verkrijgbaar’ zijn. Ook heeft T-Mobile nu aangegeven van de partij te zijn.


Hoewel er al jaren een variant van de Apple Watch met 4G is in onze buurlanden, is die versie nooit naar Nederland gekomen. Daar komt nu eindelijk verandering in.

Exclusief

De Apple Watch Series 7, evenals oudere Watch-modellen met 4G, zal niet direct met ieder Nederlands netwerk werken. Sterker nog, van wat er bekend is zal dit voorlopig slechts bij één provider het geval zijn.

KPN gaat namelijk als eerste Nederlandse provider ondersteuning bieden voor 4G-modellen van de Apple Watch. Dit heeft de provider bevestigd tegenover RTL Nieuws. Hiermee hebben ze dus de primeur.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Het grootste voordeel van de Apple Watch met 4G is dat je niet meer altijd je telefoon bij je hoeft te hebben. Zo kun je sporten en je activiteit tracken zonder een zware telefoon in je zak, of online muziek streamen naar je AirPods vanaf je Apple Watch.

Nieuwe kleuren

Met de komst van de Apple Watch met 4G komt ook de roestvrij stalen variant van de Watch terug naar Nederland. Deze verdween jaren geleden uit de Nederlandse winkels, nadat Apple bij álle roestvrij stalen varianten van de Apple Watch standaard 4G-ondersteuning inbouwde.

De stalen Apple Watch Series 7 is beschikbaar in zilver, grafiet en goud. Door het materiaal is ‘ie een stuk sterker (en zwaarder) dan de aluminium variant.

Door Apple verklapt

Vorige maand kwamen er al geruchten naar boven over de komst van de 4G-versie van de Apple Watch naar Nederland. Op een Nederlandse supportpagina van Apple werd namelijk sinds kort doorgelinkt naar een niet-bestaande Nederlandse pagina voor de Apple Watch met 4G.

Dit blijkt nu geen toeval te zijn, nu de bewuste pagina ook online is gekomen. Bovendien staat de 4G-versie van de Apple Watch Series 7, evenals die van de Series 6 en SE, nu ook meermaals op de Nederlandse Apple-website.

Apple Watch met 4G in Nederland: release en prijs

De 4G-versie (cellular) van de Apple Watch Series 7 is later deze herfst te bestellen. Dit zijn de verwachte prijzen:

    • Apple Watch Series 7 Cellular – aluminium – 41mm: € 529
    • Apple Watch Series 7 Cellular – aluminium – 45 mm: € 559
    • Apple Watch Series 7 Cellular – roestvrij staal – 41mm: € 729
    • Apple Watch Series 7 Cellular – roestvrij staal – 45 mm: € 779

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: RTL Nieuws