Terug naar ‘Apple Watch krijgt nieuwe kleur’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch krijgt nieuwe kleur’

Door Laura Grootaarts14 september 2020 09:282 min. leestijd0

Morgenavond is er een keynote van Apple met waarschijnlijk een nieuwe Apple Watch in de hoofdrol. Een bekende Apple-lekker brengt nu informatie over deze Apple Watch Series 6 naar buiten. Zo zou deze verschijnen in een nieuwe kleur!

Apple Watch

Blauwe Apple Watch

Het Twitter-account @L0vetodream blijkt vaak over correcte informatie te beschikken, en meldt nu dat de Apple Watch een nieuwe kleur krijgt. Om welke kleur het dan gaat is onduidelijk, maar blauw is een goede kanshebber. Vorige week waren er ook geruchten over een blauwe iPhone 12; een blauwe Watch zou daar uitstekend bij passen. Bovendien gebruikt Apple deze kleur ook in de uitnodiging voor het event van 15 september. De huidige Apple Watch is verkrijgbaar in zilver, spacegrijs en goud.

Meer details over de Apple Watch Series 6

L0vetodream plaatste verder nog een aantal steeds vager wordende tweets. Zo heeft hij het over snelladen voor een verder niet gespecificeerd Apple-product. Dit zou ook over de nieuwe Apple Watch kunnen gaan. Deze kan straks je slaap meten, en dan heb je hem dus dag en nacht om. Het zou dan fijn zijn als je het horloge supersnel kunt opladen, bijvoorbeeld als je even onder de douche staat.

In een derde tweet zegt L0vetodream nog ‘online op 15 september’. Dat zou betekenen dat de nieuwe Apple Watch morgen direct na het event te koop is via de website van Apple. Maar ook deze tweet kan op een andere manier geïnterpreteerd worden. Misschien gaat het wel over een ander product dat Apple morgen aankondigt. Want naast de Apple Watch, presenteert Apple morgen waarschijnlijk ook een nieuwe iPad.

Apple-event 15 september

iPhone 12 event september 2020

Morgen weten we wat er klopt van al deze speculaties: om 19.00 uur Nederlandse tijd begint het event van Apple. Het thema van het event is ‘Time Flies’. Naar verwachting presenteert Apple de Apple Watch Series 6 en de iPad Air 4, maar mogelijk staat er nog meer op het programma. Voor de iPhone 12 moet je waarschijnlijk wat langer geduld hebben, volgens de laatste geruchten wordt die pas onthuld tijdens een event in oktober. Lees ook ons artikel Apple Event 2020: wat je dinsdag wél mag verwachten.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!
Meer weten over Apple Watch Series 6?
Bekijk dit dossier
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar