Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple Watch Series 3 werkt niet goed met watchOS 7

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch Series 3


Lees verder na de advertentie

Eerder deze maand is watchOS 7 verschenen voor de Apple Watch. Met nieuwe wijzerplaten en nieuwe functies als handenwasdetectie en slaapanalyse. Maar helaas ook met wat vreemde bugs. Vooral mensen met een Apple Watch Series 3 lopen steeds weer tegen problemen aan.

Apple Watch Series 3: problemen met update

Op het support forum van Apple regent het inmiddels klachten en ook op ons artikel met watchOS 7 problemen reageren veel teleurgestelde Apple Watch-gebruikers. Het meest gemelde probleem is dat de Apple Watch meermaal daags zomaar opnieuw opstart. Ook reageert het horloge heel traag en worden bepaalde complicaties en wijzerplaten niet goed geladen. Bovendien zou de batterij razendsnel leeg lopen. Vorige week is watchOS 7.0.1 verschenen met enkele probleemoplossingen, maar die update lijkt nauwelijks geholpen te hebben. Downgraden naar watchOS 6 kan helaas niet meer.

Oudste Apple Watch

De Apple Watch Series 3 is de oudste Watch met watchOS 7 ondersteuning. Het horloge verscheen in 2017. Het is tevens het oudste (en goedkoopste) model dat nu nog bij Apple te koop is; het enige mode ook nog met het oude, wat hoekige design. We zouden hem niet aanraden: als de update nu al rommelig is, komt er volgend jaar waarschijnlijk helemaal geen update meer naar watchOS 8. Niet echt toekomstproof dus. Apple heeft nog niet gereageerd op de klachten, maar gezien de enorme hoeveelheid klachten kan het probleem ze niet ontgaan zijn. Er komt ongetwijfeld snel weer een update.

Bron: Apple


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt