Terug naar Apple Watch Series 3 werkt niet goed met watchOS 7
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch Series 3 werkt niet goed met watchOS 7

Door Laura Grootaarts28 september 2020 14:152 min. leestijd0

Eerder deze maand is watchOS 7 verschenen voor de Apple Watch. Met nieuwe wijzerplaten en nieuwe functies als handenwasdetectie en slaapanalyse. Maar helaas ook met wat vreemde bugs. Vooral mensen met een Apple Watch Series 3 lopen steeds weer tegen problemen aan.

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3: problemen met update

Op het support forum van Apple regent het inmiddels klachten en ook op ons artikel met watchOS 7 problemen reageren veel teleurgestelde Apple Watch-gebruikers. Het meest gemelde probleem is dat de Apple Watch meermaal daags zomaar opnieuw opstart. Ook reageert het horloge heel traag en worden bepaalde complicaties en wijzerplaten niet goed geladen. Bovendien zou de batterij razendsnel leeg lopen. Vorige week is watchOS 7.0.1 verschenen met enkele probleemoplossingen, maar die update lijkt nauwelijks geholpen te hebben. Downgraden naar watchOS 6 kan helaas niet meer.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Oudste Apple Watch

De Apple Watch Series 3 is de oudste Watch met watchOS 7 ondersteuning. Het horloge verscheen in 2017. Het is tevens het oudste (en goedkoopste) model dat nu nog bij Apple te koop is; het enige mode ook nog met het oude, wat hoekige design. We zouden hem niet aanraden: als de update nu al rommelig is, komt er volgend jaar waarschijnlijk helemaal geen update meer naar watchOS 8. Niet echt toekomstproof dus. Apple heeft nog niet gereageerd op de klachten, maar gezien de enorme hoeveelheid klachten kan het probleem ze niet ontgaan zijn. Er komt ongetwijfeld snel weer een update.

Bron: Apple

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

 

 

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar