Terug naar Apple September Event: niet iPhone, maar Watch krijgt hoofdrol
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple September Event: niet iPhone, maar Watch krijgt hoofdrol

Door Koen van Ekeren9 september 2020 10:332 min. leestijd0

Aankomende dinsdag vindt het Apple September Event plaats, dat bijna synoniem staat aan ‘nieuwe iPhones’. Maar in 2020 is alles anders. Het heeft er alle schijn van dat Apple dit keer geen nieuwe iPhones aankondigt. In plaats daarvan schittert de Apple Watch Series 6 in de hoofdrol.

Apple September Event 2020

Apple September Event 2020

Vlak na de uitnodiging meldde Mark Gurman dat we volgende week niet op de aankondiging van de iPhone 12 hoeven te rekenen. Die zou Apple pas in oktober willen presenteren. ‘Dit evenement is naar alle waarschijnlijkheid voor de iPad en Apple Watch’, zei misschien wel de best geïnformeerde Apple-insider van het moment.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De eveneens goed ingelichte Apple-lekker Jon Prosser laat nu in een tweet weten dat hij hetzelfde verwacht. Zijn bronnen vertellen dat het September Event 2020 draait om een nieuwe Apple Watch en iPad. In een eerdere bericht voorspelde hij al dat de iPhone 12 op 12 oktober wordt aangekondigd, tijdens een ander Special Event.

Aanwijzingen

In de officiële uitnodiging verklapt Apple het ook een beetje. Hierop valt groot het thema ‘Time Flies’ te lezen. Dit impliceert dat de nieuwe Apple Watch de belangrijke aankondiging is van volgende week, wat op zijn beurt betekent dat er geen iPhones worden aangekondigd.

Verder is er ook een aanwijzing gevonden in de YouTube-stream voor het Apple Event, die alvast online staat. In de metadata is een tag gevonden met ‘Series 6’, waarmee Apple verwijst naar de nog niet aangekondigde Apple Watch Series 6.

Andere producten

Het is nog niet duidelijk welke iPad Apple onthult, maar een 8e generatie iPad en iPad Air 4 vormen de belangrijkste kandidaten. Misschien blijft het ook niet bij een iPad en Apple Watch. Als we de geruchten mogen geloven, mogen we binnenkort de AirTags, AirPods Studio, HomePod mini en een nieuwe 4K Apple TV verwachten. Maar die kan Apple evengoed tijdens het evenement in oktober aankondigen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar