Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

HomePod vanaf 18 juni te koop in Duitsland en Frankrijk (en dit is de prijs)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
HomePod


Lees verder na de advertentie

Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat de HomePod vanaf maandag 18 juni te koop is in Duitsland, Frankrijk en Canada. Het is voor het eerst dat de slimme speaker voet aan de grond krijgt op het vasteland van Europa.

Apple HomePod duitsland en frankrijk

HomePod in Frankrijk en Duitsland

In Frankrijk en Duitsland gaat de HomePod over de toonbank voor € 349. In Amerika mag je het euroteken vervangen door een dollarteken. De speaker is verkrijgbaar in wit in spacegrijs. Voor Nederlanders is een Europese release interessant, omdat de HomePod nu voor het eerst voorzien is van een EU-stekker. Of en wanneer de HomePod in Nederland verschijnt, weten we nog niet.

Nieuwe talen en functies

HomePod verscheen op 9 februari van dit jaar in de Verenigde Staten, Het Verenigd Koninkrijk en Australië. Toen werd al bekend dat de Europese release in de lente zou plaatsvinden. Middels een software-update zorgt Apple er nu voor dat Siri de Duitse, Franse en Canadees-Engelse en -Franse taal onder de knie krijgt.


kooptip

Vanavond kwam ook iOS 11.4 uit, met AirPlay 2-ondersteuning. Daarmee zijn de HomePods in een multiroom-opstelling te gebruiken. Ook kun je ze pairen zodat ze samen een stereo-geluid voortbrengen.

Lees ook ons dossier over HomePod.