Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Officieel: iPhone 13-event vindt volgende week plaats (en dit mag je verwachten!)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Het is officieel: het iPhone-event van Apple is zojuist aangekondigd. Het event vindt dit jaar plaats op dinsdag 14 september om 19.00 uur Nederlandse tijd. Apple heeft zojuist de officiële uitnodiging verstuurd naar de media, met ‘California Streaming‘ als thema. Het Apple september-event 2021 zal grotendeels in het teken staan van de nieuwe iPhone 13.

Apple-event september 2021

Vorig jaar kondigde Apple de nieuwe iPhones aan in oktober, maar dit jaar herpakken ze het oude schema weer. Opnieuw zal het gaan om een digitaal event dat vooraf al is opgenomen, en waarbij geen pers en publiek aanwezig is. De iPhone 13 wordt ongetwijfeld de hoofdrolspeler van het event. Net zoals vorig jaar zijn er vier versies: de iPhone 13, de iPhone 13 mini, de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max. We verwachten dat nieuwe iPhone een vloeiender scherm krijgt en een verbeterde camera. Wil je op de hoogte blijven van de iPhone 13? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Wat kondigt Apple nog meer aan?


kooptip

Apple kennende blijft het niet bij iPhones alleen. Dit zijn andere producten die volgende week misschien gelanceerd worden:

  • Apple Watch Series 7: de Apple Watch krijgt voor het eerst in jaren weer een nieuw design met een spectaculair scherm.
  • AirPods 3: de derde generatie van de reguliere AirPods krijgt voor het eerst in zijn bestaan een nieuw ontwerp. De AirPods 3 gaan veel meer lijken op de AirPods Pro, maar dan zonder exclusieve functies als ruisonderdrukking.
  • iPad: over de iPad zijn we iets minder zeker. Het zou kunnen dat er een gepresenteerd wordt, maar een onthulling later dit najaar is ook een optie. Bovendien weten we niet om welke iPad het gaat: er zijn geruchten over een gewone iPad en een iPad mini – beide met een nieuw ontwerp.
  • Release-data van de besturingssystemen: binnenkort komen er grote updates uit voor al je Apple-apparaten en tijdens de keynote horen we de exacte release-datum. Het gaat dan onder meer om iOS 15 en macOS Monterey.