Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple verklapt: ‘vanavond onthullen we iets speciaals’

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Apple event Tim cook

Vorige week kondigde Apple last-minute een event aan voor oktober. In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 oktober organiseert de tech-gigant een evenement met de naam ‘Scary fast’. Op een ludieke manier probeert Apple het event extra onder de aandacht te brengen.

Nieuwe producten

Update, 30 oktober 8:00 uur: afgelopen nacht onthulde Apple nieuwe Macs. In deze artikelen praten we je bij over wat Apple presenteerde:

Apple-event

Het Apple-event is online te bekijken en begint aankomende nacht om 01:00 uur. Niet geheel toevallig vindt het evenement op de avond voor Halloween plaats, een belangrijke feestdag in de Verenigde Staten. Apple lijkt het Halloween-thema volledig te omarmen.

Verschillende influencers hebben een speciale geschenkdoos van Apple ontvangen, waaronder Lamarr Wilson. De dozen bevatten een AirPods Max-koptelefoon en een aantal ‘zoete en spookachtige’ snacks en drankjes om te consumeren tijdens het evenement op maandagavond.

Op de geschenkdoos staat het volgende:

Het is bijna Halloween en Apple heeft wat lekkers voor je in petto.

Op de avond van 30 oktober onthullen we iets speciaals en nodigen we je uit om deel te nemen aan het online kijkfeest.

Om je kijkervaring een beetje ‘ruimtelijker’ te maken, hopen we dat je zult genieten van het surround-geluid van de AirPods Max, samen met een paar zoete en spookachtige snacks.

Wat voor speciaals heeft Apple in petto?

Het Apple-event staat waarschijnlijk vooral in het teken van nieuwe Macs met M3-chips. De kans is bijvoorbeeld groot dat er eindelijk weer een nieuwe iMac komt. Ook presenteert Apple vermoedelijk een 14-inch en 16-inch MacBook Pro met M3 Pro- en M3 Max processor.

Maar wie weet verrast Apple nog met een compleet andere aankondiging. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en een nieuwsbrief ontvangen met alles wat Apple tijdens ‘Scary Fast’ presenteerde? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!