Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple kondigt event aan en het is ‘Scary fast’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple event oktober 2023

Apple heeft zojuist een event aangekondigd. Het event vindt plaats in de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 oktober. Maar wat gaat Apple aankondigen, is dan de vraag?

Lees verder na de advertentie

Lange tijd was het onduidelijk of er een Apple-event zou komen – de seinen stonden lange tijd op rood – maar op de valreep blijkt dat het nu toch gaat gebeuren. Tijdens Halloween, en Apple gaat ons zeker wakker houden want het event begint om 1 uur ’s nachts Nederlandse tijd. Je kunt het dan kijken via onder meer YouTube – de stream staat al in de startblokken, zoals je hieronder ziet.

Apple-event oktober 2023

De vraag is natuurlijk: wat gaat Apple aankondigen? De Apple-events van oktober draaien eigenlijk altijd om Macs. En de uitnodiging op de website van Apple laat aan duidelijkheid niets te wensen over: daarop zien we een Apple-logo dat langzaam verandert in het icoon van Finder.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Scary fast Macs

Kortom: we verwachten wel een aantal ‘scary fast’ Mac-modellen deze avond. Welke? Er zijn verschillende scenario’s mogelijk. De iMac kan sowieso weleens een upgrade gebruiken, want die dateert uit 2021 en heeft een M1-chip – tijd dus voor een M2. Verder zijn er geruchten over MacBook Pro’s, maar die stellen ons een beetje voor een raadsel. De Pro’s zijn recent nog vernieuwd met een M2, en het lijkt in dit stadium nog wat vroeg voor een M3. Horen we meer over de Apple Vision Pro? Misschien!

Wie weet verrast Apple ons volgende week! Lees er meer over in ons artikel Apple-event oktober 2023 verwachtingen: veel nieuwe Macs!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom het event? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!